Uğur Yıldız
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 480
Ya aga 2-3 kere yaptırdık özellikle gelip kendileri ölçüp nasıl bişey istediğimizi söyledik hep farklı geldi o yüzden pek güvenemiyorumBen hep şöyle öneriyorum forum da ikedan falan alacağınıza masa bir mobilyacıya gidin nasıl bir şey yapmalarını istediklerini söyleyin cm cm sonra size fiyat biçerler uygun görürseniz alırsınız. Ben koskoca masayı 250 TL ye almıştım hem pazarlıkta rahat yapabiliyorsunuz esnaf adam. Biraz da tanıdıksa indirim de yapar.
He anladım ben şöyle yapmıştım eve getirmeden önce bakmıştım ama güvenilir bir yer değilse böyle yerlerden bakmak daha mantıklı tabii .Ya aga 2-3 kere yaptırdık özellikle gelip kendileri ölçüp nasıl bişey istediğimizi söyledik hep farklı geldi o yüzden pek güvenemiyorum
Mobilyacılar çarşısı var bizim burda ordan bi mobilyacıya yaptırmıştık bide ama fıssHe anladım ben şöyle yapmıştım eve getirmeden önce bakmıştım ama güvenilir bir yer değilse böyle yerlerden bakmak daha mantıklı tabii .
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ben daha ucuza alabilirsin istediğin ürünü diye söylemiştim de güvenilir değilse boşver .
Hmm bilmiyorum o çarşıyı benim evimin karşısın da vardı . Bir akraba da tanıyordu ucuza yaptırmıştım hem indirimsiz de uygundu .Mobilyacılar çarşısı var bizim burda ordan bi mobilyacıya yaptırmıştık bide ama fıss