Neler Yeni

İKEA Markus yerine xDrive Tarsus alınır mı

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Emre Keser
Odama yeni bir bilgisayar koltuğu almak istiyorum. İlk önce oyuncu koltuklarına baktım fakat hepsinde olumlu oyrumlar kadar bir o kadar da olumsuz yorum vardı, ergonomik olmadıklarını söylüyorlardı.
Araştırmalarım sonrasında bugün hawk fab serisini gidip denedim, ardından ise ikeadan markus'u denedim. Oyuncu koltuklarının sırt kısmı düz, bel desteğini hep yastık ile sağlıyorlar ancak markus direk olarak ergonomik üretilmiş.
Markusla ilgili neredeyse olumsuz yorum görmedim diyebilirim ayrıca 10yıl da garantisi var ama 10000TL biraz pahalı. Onun yerine birebir gözüken 6000TL'ye tarsus almayı da düşünüyorum.
İKEA markus almak çok mantıklı çünkü aldıktan sonra 10 yıl yeni bir koltuk derdim olmayacak gibi ama 4000TL daha ucuza tarsus var.
Tarsusu denemiş olan var mı, memnun mu, uzun ömürlü ve sağlam hissi veriyor mu?
Tavsiyelerinizi bekliyorum.

DoaKnight

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Doğanay Öcal
Yaklaşık 7-8 yıldır markus kullanıyorum. Öncelikle belirtmek isterim ki inanılmaz kaliteli bir koltuk fakat kalitesini dayanıklılık olarak gösteriyor. Kumaş olması güzel bir artı fakat alt kısmı biraz sert bir sünger (buna kumaşı da sebep oluyor olabilir çok emin değilim kota yakın sert bir dokusu var.) dolayısıyla sırt kısmını görece daha çok beğenmeme rağmen rahatlık açısından uzun süreler kullanımda yoran bir koltuk. Yine oturma kısmının geniş olması büyük artı ayrıca kollar metal gövdeye bağlanan metal parçalar oldukları için üzerlerine yaslanarak kendimizi yukarı çekmeye bağlı herhangi bir deforme yaşamıyorlar. Sonuç olarak bu koltuk 20-30(abarttım :)) sene dayanıklı şekilde kullanılabilecek iyi bir koltuk fakat rahat mı sorusunun cevabı bende negatif. Ayrıca sırt desteği konusunda söylediğiniz tam olarak doğru mu emin değilim çünkü sırt desteğinin sabit olması her insana aynı uyumu sağlayamamasına sebep olabilir. Eğer Tarsus dediğiniz model Markusun muadili ise bence dah rahat, ergonomik koltuklara bakın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Emre Keser
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yaklaşık 7-8 yıldır markus kullanıyorum. Öncelikle belirtmek isterim ki inanılmaz kaliteli bir koltuk fakat kalitesini dayanıklılık olarak gösteriyor. Kumaş olması güzel bir artı fakat alt kısmı biraz sert bir sünger (buna kumaşı da sebep oluyor olabilir çok emin değilim kota yakın sert bir dokusu var.) dolayısıyla sırt kısmını görece daha çok beğenmeme rağmen rahatlık açısından uzun süreler kullanımda yoran bir koltuk. Yine oturma kısmının geniş olması büyük artı ayrıca kollar metal gövdeye bağlanan metal parçalar oldukları için üzerlerine yaslanarak kendimizi yukarı çekmeye bağlı herhangi bir deforme yaşamıyorlar. Sonuç olarak bu koltuk 20-30(abarttım :)) sene dayanıklı şekilde kullanılabilecek iyi bir koltuk fakat rahat mı sorusunun cevabı bende negatif. Ayrıca sırt desteği konusunda söylediğiniz tam olarak doğru mu emin değilim çünkü sırt desteğinin sabit olması her insana aynı uyumu sağlayamamasına sebep olabilir. Eğer Tarsus dediğiniz model Markusun muadili ise bence dah rahat, ergonomik koltuklara bakın.
Sırt ağrısı veya bel ağrısı yapıyor mu, yapıyorsa ne kadar süre oturuğunda yapıyor?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,922
Üyeler
164,750
Son üye
Okan.okan
Top Bottom