Neler Yeni

İKEA Markus yerine xDrive Tarsus alınır mı

zPastwL

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
223
İsim
zPastwL
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561199092456241/
Steam ID
76561199092456241
Discord
zpastwl
Twitch
zPastwL
YouTube
zPastwL
Ben de mutfak sandalyesindeyim , şu an xdrive 15'li plus pahalı. En azından 6000-6500 olsa düşünürdüm.
Xdrive tarsus ve xdrive 15'li plus arasındayım. Sağol
15li plus kullanıyorum yaklaşık 2 aydır çok hoşuma giden bir tasarımı ve kalitesi var fakat 2d kolçak yerine 3d olsa daha iyi olurdu eksileri yok fakat boyunuz 180 altında ise 15li plus 180 üstünde iseniz Anka modeli uyacaktır
Mesaj otomatik birleştirildi:

onun haricinde daha iyi ofis sandalyesi varmıdır bu bütçelerde bilgim yok

• Muhteşem
Reaksiyonlar: Jiyu

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,799
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, AnaKart, İşlemci
15li plus kullanıyorum yaklaşık 2 aydır çok hoşuma giden bir tasarımı ve kalitesi var fakat 2d kolçak yerine 3d olsa daha iyi olurdu eksileri yok fakat boyunuz 180 altında ise 15li plus 180 üstünde iseniz Anka modeli uyacaktır

onun haricinde daha iyi ofis sandalyesi varmıdır bu bütçelerde bilgim yok
2d ile 3d arasında ne fark var hocam bilmediğimden soruyorum

Bende koltuk arıyorum da 15li plus var aklımda yada anka

zPastwL

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
223
İsim
zPastwL
Steam
Steam ID
76561199092456241
Discord
zpastwl
Twitch
zPastwL
YouTube
zPastwL

hocam 2d yukarı aşağı ve sağa sola ufak dönüş yapabiliyor 3d ekstra kolunu dayadığın kısım içeri dışarı hareket ediyor

ve boyunuz dediğim gibi 180 altında iseniz 15li plus alabilirsiniz

Kormts

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
741
İsim
Yunus
Yaklaşık 7-8 yıldır markus kullanıyorum. Öncelikle belirtmek isterim ki inanılmaz kaliteli bir koltuk fakat kalitesini dayanıklılık olarak gösteriyor. Kumaş olması güzel bir artı fakat alt kısmı biraz sert bir sünger (buna kumaşı da sebep oluyor olabilir çok emin değilim kota yakın sert bir dokusu var.) dolayısıyla sırt kısmını görece daha çok beğenmeme rağmen rahatlık açısından uzun süreler kullanımda yoran bir koltuk. Yine oturma kısmının geniş olması büyük artı ayrıca kollar metal gövdeye bağlanan metal parçalar oldukları için üzerlerine yaslanarak kendimizi yukarı çekmeye bağlı herhangi bir deforme yaşamıyorlar. Sonuç olarak bu koltuk 20-30(abarttım :)) sene dayanıklı şekilde kullanılabilecek iyi bir koltuk fakat rahat mı sorusunun cevabı bende negatif. Ayrıca sırt desteği konusunda söylediğiniz tam olarak doğru mu emin değilim çünkü sırt desteğinin sabit olması her insana aynı uyumu sağlayamamasına sebep olabilir. Eğer Tarsus dediğiniz model Markusun muadili ise bence dah rahat, ergonomik koltuklara bakın.

Hocam markus kullanıcısı olarak size şu ürünü yorumlamanızı istesem ne dersiniz? Ek olarak Sizce Markus mu bu attığım mı?

3-5 kuruş ucuza kaçarken pişmanlığa yol açacak bir konu. Markus kullanıyorum, şimdi tekrar sandalye alsam direkt Nurus modellerine bakarım. Ben aldığımda fiyat farkı çok daha fazlaydı, bu nedenle Markus tercih ettim. Memnun olmadığımı söyleyemem ama daha iyi olabilir.

Bundan önce Seduna Thunder Pro kullandım, 4 sene içerisinde süngerde çökme, bel desteğinde kırılma, sırt filesinde açılma, süspansiyon ve sırt sabitleme mekanizmasında bozulma meydana geldi. Kullanıcının kütlesini düşündüğümüzde kabul edilebilir bir ürün olduğunu düşünüyorum.

Sonrasında Adore Unique aldım, 2 ay içerisinde minderi çöktü. Kurumsallıktan uzak bir iade süreci ile iade etmeyi başardım, bir daha Adore’nin kapısından adım atmam, kimseye tavsiye de etmem.

Oyuncu koltuklarının birçoğunda uzun vadede pişmanlık söz konusu olduğunu okudum ama deneyimlemedim.

Hocam markus kullanıcısı olarak size şu ürünü yorumlamanızı istesem ne dersiniz? Ek olarak Sizce Markus mu bu attığım mı?

5-6'ya bir şey bakıyorum , dediğiniz gibi pahalı bir ürün alsam da rahat edemeyebilirim ama ben daha önce ofis ya da oyuncu koltuğu kullanmadığım için ve bütçem olmadığı için pahalı bir şey almak istemiyorum.
Odama yeni bir bilgisayar koltuğu almak istiyorum. İlk önce oyuncu koltuklarına baktım fakat hepsinde olumlu oyrumlar kadar bir o kadar da olumsuz yorum vardı, ergonomik olmadıklarını söylüyorlardı.
Araştırmalarım sonrasında bugün hawk fab serisini gidip denedim, ardından ise ikeadan markus'u denedim. Oyuncu koltuklarının sırt kısmı düz, bel desteğini hep yastık ile sağlıyorlar ancak markus direk olarak ergonomik üretilmiş.
Markusla ilgili neredeyse olumsuz yorum görmedim diyebilirim ayrıca 10yıl da garantisi var ama 10000TL biraz pahalı. Onun yerine birebir gözüken 6000TL'ye tarsus almayı da düşünüyorum.
İKEA markus almak çok mantıklı çünkü aldıktan sonra 10 yıl yeni bir koltuk derdim olmayacak gibi ama 4000TL daha ucuza tarsus var.
Tarsusu denemiş olan var mı, memnun mu, uzun ömürlü ve sağlam hissi veriyor mu?
Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Arkadaşlar gerçekten bütçe sıkıntı ise oyuncu koltuğu diye böyle markalara yönelmeyin enn kötü DxRacer bi koltuk alın biraz daha güvenilir oluyor.

Şahsen bende sizler gibi idim fazla çıkmayayım falan diye düşünerek 1 ay sonunda Hawk Fab v1 aldım ve pişmanım.

Şu sıra yine koltuk arayışına girdim ve Markus çok hoşuma gitmişti ki Air Proyu gördüm tam karar vermiş değilim bende araştırıyorum ama sizde hataya düşüp Xbilmemne markaların yönelmeyin.

Önerdiğim minimum koltuk: https://www.akakce.com/oyuncu-koltugu/en-ucuz-dxracer-prince-serisi-p132-fiyati,338029552.html

Son düzenleme:
  • Beğen
Reaksiyonlar: Jiyu

Mert

80+ Silver

Arkadaşlar gerçekten bütçe sıkıntı ise oyuncu koltuğu diye böyle markalara yönelmeyin enn kötü DxRacer bi koltuk alın biraz daha güvenilir oluyor.

Şahsen bende sizler gibi idim fazla çıkmayayım falan diye düşünerek 1 ay sonunda Hawk Fab v1 aldım ve pişmanım.

Şu sıra yine koltuk arayışına girdim ve Markus çok hoşuma gitmişti ki Air Proyu gördüm tam karar vermiş değilim bende araştırıyorum ama sizde hataya düşüp Xbilmemne markaların yönelmeyin.

Önerdiğim minimum koltuk: https://www.akakce.com/oyuncu-koltugu/en-ucuz-dxracer-prince-serisi-p132-fiyati,338029552.html
Türkiye distribütörü Adore imiş gördüğüm kadarıyla. Sırf bu yüzden bile almam.

Markus kendini kanıtlamış, gösterişten uzak, “yeterince” işlevsel bir koltuk. Keşke almasaydım demedim, ama iyi ki bunu almışım da demiyorum. Fiyatına göre alınır, kafa rahat kullanılır.

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
376
İsim
Jiyu

Bu markayı da yeni gördüm , xprime'ı da yeni keşfettim. Seçenekler arttıkça , kararsızlık da artıyor be :(

Kormts

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
741
İsim
Yunus
Bu markayı da yeni gördüm , xprime'ı da yeni keşfettim. Seçenekler arttıkça , kararsızlık da artıyor be :(

Yabancı bir marka ve yıllardır bu işte malzeme kalitesi vs vs bizim Türk markalara göre çok daha iyi yani tavsiye ederim kesinlikle.

Türkiye distribütörü Adore imiş gördüğüm kadarıyla. Sırf bu yüzden bile almam.

Markus kendini kanıtlamış, gösterişten uzak, “yeterince” işlevsel bir koltuk. Keşke almasaydım demedim, ama iyi ki bunu almışım da demiyorum. Fiyatına göre alınır, kafa rahat kullanılır.

Deneme şansım olsa keşke ama olmadığı için kararsız bekliyorum.

ÇunkBenYuşa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
220
İsim
Mustafa Yüşa Varlı
Anlaşılan bir çoğumuz 15li plusa indirim bekliyoruz

zPastwL

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
223
İsim
zPastwL
Steam
Steam ID
76561199092456241
Discord
zpastwl
Twitch
zPastwL
YouTube
zPastwL

ÇunkBenYuşa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
220
İsim
Mustafa Yüşa Varlı

zPastwL

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
223
İsim
zPastwL
Steam
Steam ID
76561199092456241
Discord
zpastwl
Twitch
zPastwL
YouTube
zPastwL
Dahası  
Reaksiyon skoru
250
İsim
Onur Yücel
Valla 1 senedir markus kullanıyorum boy 178 kilo 75. Bel fıtığı olan birisiyim ve masabaşı çalışıyorum. Hiçbir sıkıntı yaratmadı şu ana kadar gül gibi koltuk rahatlık on numara ergonomi on numara ne ağrı ne sızı ve çok dayanıklı sanki üstüne fili oturtsam gam yemeyecek gibi bir duruşu var 😂
İsterseniz yayılabiliyorsunuz da oyun veya film sırasında yatırıyorum istediğim gibi çok konforlu oluyor. 10 sene garantili hem de. Yıkanabiliyor kılıfı o da iyi.
Tek sıkıntısı kolçaklar hareket etmiyor ben çıkardım ihtiyacım olmadığından ama o bi tık sıkıntı masaya dahi çarpabilir kullandığınız boy ve masa ebatlarına göre

Top Bottom