İkea Masa Toplama !?

Cimbomlu

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
146
Arkadaşlar ikea dan malzemeleri alıp montajını yapabilirmiyim siz yaptınız mı?

Yaparsin raf alip yapmistim kendim tek sikintisi bir ucu fln tutarken birinin destek fln vermesi lazim 2 kisi raad yapilir

1 adet mezura, 1 adet tornavida ile rahatça yapabilirsin. Kutuların içinden kurulum şeması çıkıyor. Tek dikkat etmen gereken şey ölçüp biçip o şekilde yapman. Yoksa masan sallanır yada sağlam olmaz.

Toplama işi easy toplama talimatlarını izlemene gerek yok resime bakarak yaparsın işte

Kurabilirsin. Ne sallanır ne de kötü bir durum oluşur. Paketin içinden alyan anahtarını takıp kuvvet kolunu uzatmana yarayan aparat dahil olmak üzere her ihtiyacını karşılayacak avadanlık çıkıyor. Kurulum şemaları da gayet açıklayıcı. Tersten okusan bile kurmak için genel bir fikir edinmene yardımcı olur.

Kurabilirsin. Ne sallanır ne de kötü bir durum oluşur. Paketin içinden alyan anahtarını takıp kuvvet kolunu uzatmana yarayan aparat dahil olmak üzere her ihtiyacını karşılayacak avadanlık çıkıyor. Kurulum şemaları da gayet açıklayıcı. Tersten okusan bile kurmak için genel bir fikir edinmene yardımcı olur.
siz ikeadan çok alışveriş yapıyorsunuz ?

kanka ikea dan lagkapten masa almıştım tornavida ile 2 saatte yaptım yani çok basit ve eğlenceli gene olsa gene yaparım

Geri