Neler Yeni

İKEA Oyuncu Sandalyesi

Dahası  
Reaksiyon skoru
102
İsim
Mad
İlgilendiği Kategoriler
Siber Güvenlik, Güvenlik Duvarı, Anti Virüs, Domain Controller, File Server, Oyun ve Bilgisayar Bileşenleri
Dostlar selam,

Yeni taşındığım evimde eşime ve bana oyuncu koltuğu aramaktayım. Ürünleri gözden geçirirken İkea'nın bir modeli biraz kafamı karıştırdı.
Görünüşü güzel duruyor acaba değerli forum üyelerinden bu ürünü deneyimleyen arkadaşlar var mı? Veya sizlerin emsal önerileri nedir merak ediyorum.
Hepinize şimdiden teşekkür ederim.

Ürün linki: İKEA - Oyuncu Saldayesi

boeasy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Batuhan
Xdrive marka herhangi bir model olabilir. 2018 den beri kullanıyorum. Koltuk taş gibi sağlam bir tek kolçaklarını değiştim. Masaya falan vurmaktan kol dayamaktan plastikleri kırıldı vs. 6 senedir sorunsuz kullanıyorum. Marka önerim xdrive olur o yüzden.

Dahası  
Reaksiyon skoru
102
İsim
Mad
İlgilendiği Kategoriler
Siber Güvenlik, Güvenlik Duvarı, Anti Virüs, Domain Controller, File Server, Oyun ve Bilgisayar Bileşenleri
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Xdrive marka herhangi bir model olabilir. 2018 den beri kullanıyorum. Koltuk taş gibi sağlam bir tek kolçaklarını değiştim. Masaya falan vurmaktan kol dayamaktan plastikleri kırıldı vs. 6 senedir sorunsuz kullanıyorum. Marka önerim xdrive olur o yüzden.

Not aldım, teşekkür ederim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,777
Üyeler
164,905
Son üye
bugito
Top Bottom