IKEA SKADIS DUVAR PANOSU ALICAM SİZCE HANGİ BOY?

Edmond_Dantes

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
1,462
Sleamlar skadis alacağım ama boyu hakkında karar veremedim.

Uzun olan 76cm
Diğeri 56cm

Fotoğraftan bakınca sizce hangisini alsam daha iyi olur? Klavye, gamepad , switch falan koyacam.
Bir türlü karar veremedim 76 olan büyük gelir gibi duruyor

Not: illa soldaki duvara sıfır olmasına gerek yok. Boyu belli olsun diye öyle yaptım.

Ekler

• IMG_0805.webp
    IMG_0805.webp
    913.8 KB · Hit: 44
  • IMG_0804.webp
    IMG_0804.webp
    834.1 KB · Hit: 41
Yeterli benim için. Yerin varsa büyüğünü al tabi benim yerim dar. 56 lık tam oldu diğeri kötü olurdu. Profilimde paylaştım nasıl göründüğüne bakabilirsin
1761980525054.webp

gamepadi tutan kancayi nereden satin aldin? ikeanin sitesindeki kanca mi bu? ikeanin sitesinde uzun suredir stok yok

Alıntıyı görüntüle
gamepadi tutan kancayi nereden satin aldin? ikeanin sitesindeki kanca mi bu? ikeanin sitesinde uzun suredir stok yok
Hocam onu temudan almıştım. Oradan almanızı öneririm ikeadakiler hem pahalı hem de tek tip ve bana kalırsa güzel değil. Ayrıca tipleri gamepad için dar, gamepadi taşımaz yani ancak dik koyarsanız belki. Temuda çok çeşit ve daha güzeller var. Oradan almasanız bile TR içi başka yerlerden de bakabilirsiniz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

IMG_1226.webp

Bu 2 şeyi tutan kancalar da temudan

Hocam onu temudan almıştım. Oradan almanızı öneririm ikeadakiler hem pahalı hem de tek tip ve bana kalırsa güzel değil. Ayrıca tipleri gamepad için dar, gamepadi taşımaz yani ancak dik koyarsanız belki. Temuda çok çeşit ve daha güzeller var. Oradan almasanız bile TR içi başka yerlerden de bakabilirsiniz.
harika. hocam gamepad'i tutan kancalarin linkini atar misiniz? klavye koyulur mu sizce ikisinin arasina?

Geri