Neler Yeni

İki farklı dizüstü bilgisayarın ssd'lerini değiştirmek

beskazalichinese

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,006
İsim
Sadettin Y
İyi aksamlar, iki farkli dizustum var birisi 120 digeri 240gb ssdye sahip. iki ssd'yi nasil degistirmeliyim. Hangi adimlari izlemeliyim ornegin onceden format usbsi hazirlayip ikisini fiziksel degistirip teker teker format atsam yeterli olur mu?

Star trek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
951
İsim
Mehmet bozan
İyi aksamlar, iki farkli dizustum var birisi 120 digeri 240gb ssdye sahip. iki ssd'yi nasil degistirmeliyim. Hangi adimlari izlemeliyim ornegin onceden format usbsi hazirlayip ikisini fiziksel degistirip teker teker format atsam yeterli olur mu?
Olur.

Charlster

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
309
İsim
Cihan Mert Karagöz
iki bilgisayarı da silmiş olacaksın. değiştirmeden önce format atman ile değiştirdikten sonra format atman bir şey değiştirmez.

beskazalichinese

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,006
İsim
Sadettin Y
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
iki bilgisayarı da silmiş olacaksın. değiştirmeden önce format atman ile değiştirdikten sonra format atman bir şey değiştirm
şu an iki harddiski hic format vs ellemeden degistrirsem, bilgisayarlar calismaya devam eder mi?

Charlster

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
309
İsim
Cihan Mert Karagöz
şu an iki harddiski hic format vs ellemeden degistrirsem, bilgisayarlar calismaya devam eder mi?
evet
Mesaj otomatik birleştirildi:

içindeki ruhu arkadaşına koyuyomuş gibi düşün bütün anılarınla beraber gidiyosun. sadece vücut değişiyor.

evet

içindeki ruhu arkadaşına koyuyomuş gibi düşün bütün anılarınla beraber gidiyosun. sadece vücut değişiyor.
nasıl metafor ama

mandog

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,268
İsim
Mertol
evet

nasıl metafor ama
E driverlar vs sorun çıkarmaz mı bu şekilde

beskazalichinese

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,006
İsim
Sadettin Y
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
evet

nasıl metafor ama
Cok iyi gercekten, acikcasi ben de oyle dusunuyordum ama baska bir forumda sorun olur demisler, bir deneyyim. Tesekkur ederim

Top Bottom