İki̇ Farkli Pc De Mi̇necraft?

CyperFly

80+
Reaksiyon skoru
82
Selam. 2 farklı bilgisayardan aynı minecraft dünyamda nasıl oynayabilirim bunun bir yolu varmı ?

iki şekilde anladım eğer bunu kastediyorsan server açabilirsin aternos gibi yada direk port açabilirisn yada şunu kast ediyorsan %appdata% kısmına giderek .minecraftın içinde backup ordan saves ordanda dünyaları bulup flash ile diğer bir pc ye taşıyabilirisn
https://aternos.org/:tr/ server kurmak için bağlantı

Şöyle anlatayım benim iş yerinde ve evde 2 farklı bilgisayarım var ve bazen boş zamanlarımda iş yerinde de oynayabiliyorum. Oluşturduğum survival dünyasında akşam evde oynayıp kaldığım yerden devam etmek istiyorum iş yerinde

Şöyle anlatayım benim iş yerinde ve evde 2 farklı bilgisayarım var ve bazen boş zamanlarımda iş yerinde de oynayabiliyorum. Oluşturduğum survival dünyasında akşam evde oynayıp kaldığım yerden devam etmek istiyorum iş yerinde
O zaman minecraft dünyanı flash bellekle evden işe işten eve taşıyacaksın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Her defasında yukarıdaki arkadaşın anlattığı şekilde saves klasöründen değiştirmen lazım

savesini kopyalaya bilirsin veya aternos gibi yerden server acarak

O zaman minecraft dünyanı flash bellekle evden işe işten eve taşıyacaksın

Her defasında yukarıdaki arkadaşın anlattığı şekilde saves klasöründen değiştirmen lazım
Hmm anladım anlaşılan en güzeli öyle yapmak

savesini kopyalaya bilirsin veya aternos gibi yerden server acarak
Server açmak sanırım daha kolay ama bu server olayı nasıl oluyor. Durduk yere server giderse veya bi anda artık giremezsem tüm emeklerim boşa gitmez mi?

Hmm anladım anlaşılan en güzeli öyle yapmak

Server açmak sanırım daha kolay ama bu server olayı nasıl oluyor. Durduk yere server giderse veya bi anda artık giremezsem tüm emeklerim boşa gitmez mi?
yani aternos.com'da oto save alıyor zaten. Hatta Drive hesabını bağlarsan otomatik olarak Drive'a kaydediyor. Ama bir aksilik olur da dediğin gibi bişey olursa evet dünya gider.

Aternosta bazen ping çıkabiliyor yoğun olduğu zamanlarda. Üşenmezsen flashla taşımak en garantilisi. Ama sürekli sürekli yorar adamı. Ben olsam önce aternosu denerdim. Zaten aternostaki yaptıklarının save dosyasını da indirip normal oynayabilirsin

Aternosta bazen ping çıkabiliyor yoğun olduğu zamanlarda. Üşenmezsen flashla taşımak en garantilisi. Ama sürekli sürekli yorar adamı. Ben olsam önce aternosu denerdim. Zaten aternostaki yaptıklarının save dosyasını da indirip normal oynayabilirsin
Sunucuyu açtım oynuyorum şuanlık bir sıkıntı yok zate tek başıma olacağımdan sadece dünyam kayıt olsun ve başka pc de aynı yerden devam edeyim bana yeter

Geri