Neler Yeni

Yardım İki kulaklık arasında kaldım

Gloxy

80+ Bronze
Tamam hocam sagolun

Bu ara yeni kulakliginiz ne olacak merak ettim 😃
Hocam void elite alıcam büyük ihtimalle. Zaten kafamda düşündüğüm almak istediğim void elite vardı ama bu indirimi görünce kaçırmak istemedim denemek için aldım hemen. Denedim beğendim ama kafamı sıkıyor çok rahatsız etti açıkçası. Ucuz olmasıda iyiydi ama kısmet işte. Void elite alıcam artık

Sectury

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
ahmet emin yavuz
Uzun araştırmalar sonra bu iki kulaklık arasında kaldım. HyperX Core modelini ses kartı için tercih edecektim ama artık o versiyonu yokmuş dtsx versiyonu varmış. Diğer kulaklıkta hosuma gitti ama onda da 7.1 yok kararsız kaldım aydınlatır mısınız ?

Amazon.com.tr

Amazon.com.tr
kardeşim karşılaştırdığın kulaklıkların birisinin fiyatı diğerinin fiyatının yarısı kadar farkettin mi bilmiyorum ama. yani hangisi diye sorman beni şaşırttı. cloud core al.

hamzatr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Hamza Demirhan
Hocam void elite alıcam büyük ihtimalle. Zaten kafamda düşündüğüm almak istediğim void elite vardı ama bu indirimi görünce kaçırmak istemedim denemek için aldım hemen. Denedim beğendim ama kafamı sıkıyor çok rahatsız etti açıkçası. Ucuz olmasıda iyiydi ama kısmet işte. Void elite alıcam artık
Nerden aldiniz ki ben indirimsiz aldim
Mesaj otomatik birleştirildi:

kardeşim karşılaştırdığın kulaklıkların birisinin fiyatı diğerinin fiyatının yarısı kadar farkettin mi bilmiyorum ama. yani hangisi diye sorman beni şaşırttı. cloud core al.
Biliyorum bi yandan da gerek var mi diye sormak istedim. 7.1 olsaydı ucuz olani alacaktim

Gloxy

80+ Bronze
Nerden aldiniz ki ben indirimsiz aldim

Biliyorum bi yandan da gerek var mi diye sormak istedim. 7.1 olsaydı ucuz olani alacaktim
Amazondan aldım hocam.
fiyat.png

Sectury

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
ahmet emin yavuz
ben viod elite kullanıyorum. ve benim düştüğüm hataya düşmeni kesinlikle istemem. ben void elite stereo modelini aldım ucuz diye fark yok sandım. meğer ses kartı olmadan jaks girişli geliyormuş. sakın stereo alma void elite rgb al çünkü bu sefer stereo yu yazılım da görmüyor ayar da yapamıyorsun başka başka programlar kullanmak zorunda kaldım ben.

Gloxy

80+ Bronze
Dts teknolojisi mevcut. Jacklı girişi var zaten usb değil. Tercih sizin.

ben viod elite kullanıyorum. ve benim düştüğüm hataya düşmeni kesinlikle istemem. ben void elite stereo modelini aldım ucuz diye fark yok sandım. meğer ses kartı olmadan jaks girişli geliyormuş. sakın stereo alma void elite rgb al çünkü bu sefer stereo yu yazılım da görmüyor ayar da yapamıyorsun başka başka programlar kullanmak zorunda kaldım ben.
Usb girişli alıcam zaten hocam teşekkür ederim yine de uyarınız için.

Gloxy

80+ Bronze

Gloxy

80+ Bronze
Prime day fırsatı vardı hocam. Bir kaç gün önce mevcuttu. Şuan maalesef yok.
Zaten bu fiyatta olmasa almazdım açıkçası. Dediğim gibi bütçemden biraz alakasız bir fiyattı zaten. Ama bu fırsatı görünce değerlendirdim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,048,354
Üyeler
166,362
Son üye
ceren3le.02e
Top Bottom