İki laptop arasında kaldım hangisini almalıyım

Ağır oyunlar oynayacaksanız 3050 bence kötü bir kart. 4050 alabiliyorsanız markaya takıntınız yoksa onlara bakın d erim.

Ağır oyunlar oynayacaksanız 3050 bence kötü bir kart. 4050 alabiliyorsanız markaya takıntınız yoksa onlara bakın d erim.
Kardeşim için alıcam en ağır oynayacağı oyun valorant sims fln olur sanırım daha ilk bilgisayarı olucak oyüzden alışana kadar çok masraf etmek istemiyorum alıştığı zaman kendi bilgisayarımı ona vermeyi düşünüyorum zaten 😅

Merhabalar rtx 3050 li laptop arıyorum msı ve asus markasının iki laptop arasında kaldım linkleri aşağıya bırakıcam 25 26 bin tl civarı daha iyi önerisi olan varsa bunlar yerine şunu al diyen varsa açığım
Asus: https://ty.gl/0e1kijiudujre
MSI: https://app.hb.biz/Hyx2yq2vaQlc
önerım tufun alınması ama ıkısıde tatmın edıcı laptoplar degıl ama dedıgıne gore kardesının ılk pc sı ve agır oyun oynamayacagı ıcın pekte sorun yok masaustunde daha ıyı bır sıstem alınabılır ama karar sızın

önerım tufun alınması ama ıkısıde tatmın edıcı laptoplar degıl ama dedıgıne gore kardesının ılk pc sı ve agır oyun oynamayacagı ıcın pekte sorun yok masaustunde daha ıyı bır sıstem alınabılır ama karar sızın
Kral şöyle ki kardeşim kız çok oyun fln oynayacağından değil sağa sola giderken yanında götürsün ödevini yapsın dizisini filmini izlesin arada sırada oyun oynayacak olursa da üzmesin oyununu oynasın amaç bu yani sen ona göre bir şey söyle bana bunlar alınır mı alınmaz mı alınmazsa daha iyisi ne alınır aynı fiyata

Kardeşim için alıcam en ağır oynayacağı oyun valorant sims fln olur sanırım daha ilk bilgisayarı olucak oyüzden alışana kadar çok masraf etmek istemiyorum alıştığı zaman kendi bilgisayarımı ona vermeyi düşünüyorum zaten 😅
Her oyunu ultrada açayım kaygısı yoksa açmayacağı oyun yok 1080pde kardeşine iş görür saydığım oyunlar için. Tek problemi FG yok 3000 serisi hem düşük performanslı hem eski teknoloji hem düşük vramli. Tek avantajı laptop olması.

Fg için losses scaling vs. satın alıyorlar anladığım.

Kral şöyle ki kardeşim kız çok oyun fln oynayacağından değil sağa sola giderken yanında götürsün ödevini yapsın dizisini filmini izlesin arada sırada oyun oynayacak olursa da üzmesin oyununu oynasın amaç bu yani sen ona göre bir şey söyle bana bunlar alınır mı alınmaz mı alınmazsa daha iyisi ne alınır aynı fiyata
bu fıyat bandından cıkamıyorsanız tufu alın gecın kardesıne tepe tepe yeter ılerıde satar kasa ya da daha ust laptop alırsınız

Bunlar alınmaz bence, eski kasa TUF kötü diyorlardı mesela. Ekran kartları da 4GB madem 3050 alınacak bari 6GB olanı olsun.

Geri