Neler Yeni

İki monitör arasında kaldım hangisini almalıyım

Receb İvedik

80+ Bronze

üstteki modelin artısı ips panel olması , alttakinin artısı benim için önemli olan pivot özelliği , 350 cd parlaklığının olması ( q1r modeli 250 cd ) . Üstteki modeli tercih edersem aparat ile de bağlayamayacağım size asıl sorum şudur . +100 cd , pivot özelliği için va panel seçersem kötü bir tercih yapmış olur muyum , bu fiyat bandında ips pivot curved bildiğiniz bir monitör varmı

kaanji

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
344
İsim
Kaan
2 ci attığınıı kullandım öneririm valoda akıyor şu an 240 hz bi monitör kullanıyorum ama 165 de iyidir
Mesaj otomatik birleştirildi:

üstteki modelin artısı ips panel olması , alttakinin artısı benim için önemli olan pivot özelliği , 350 cd parlaklığının olması ( q1r modeli 250 cd ) . Üstteki modeli tercih edersem aparat ile de bağlayamayacağım size asıl sorum şudur . +100 cd , pivot özelliği için va panel seçersem kötü bir tercih yapmış olur muyum , bu fiyat bandında ips pivot curved bildiğiniz bir monitör varmı
1 ci attığın masaya dokunduğun anda sallanıyor dengesiz bi tık

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,497
İsim
Hacı
IPS olsun, bizim olsun.

Receb İvedik

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
2 ci attığınıı kullandım öneririm valoda akıyor şu an 240 hz bi monitör kullanıyorum ama 165 de iyidir
Mesaj otomatik birleştirildi:

1 ci attığın masaya dokunduğun anda sallanıyor dengesiz bi tık
hocam ips va çok fark eder mi daha önce ips kullanmadım çok uzun süre tn kısa süre va kullandım

Top Bottom