İki Monitör arasında kaldım

Reaksiyon skoru
0
Bütçe
10000

fiyattan dolayı va panel olanı almayı düşünüyorum 12 bin tl ye çıkmadan önerebileceğiniz 2k en az 27 hz monitörler nelerdir saygılar sunuyorum

fiyattan dolayı va panel olanı almayı düşünüyorum 12 bin tl ye çıkmadan önerebileceğiniz 2k en az 27 hz monitörler nelerdir saygılar sunuyorum
27Hz derken 27 inçi kastettiniz diye düşünüyorum :D . Bu monitör çok iyi neredeyse forumun yarısı aldı zaten Tayfunns hocamında incelemesi var ve öneriyor.

ben olsam 8k olanı alırdım ama eğer paran varsa 12k olanı almanı öneririm

27Hz derken 27 inçi kastettiniz diye düşünüyorum :D . Bu monitör çok iyi neredeyse forumun yarısı aldı zaten Tayfunns hocamında incelemesi var ve öneriyor.
evet hz yazmışım sabah mahmurluğu :cry:

dostum geçen hafta aldığım monitör bu renk özellikleri sayısı falan çok iyi diğer özellikleri zaten saymaya gerek yok öte yandan asus olması beni cezbetmişti önceki monitörüm sorunlu çıktığı için . bu monitörü rahatlıkla önerebilirim o yüzden

Tam ayni model mi emin degilim ama ben de samsung 32'' g5 curved kullaniyordum. Ekranin ust tarafinda acilma yapti. Ben birdaha kolay kolay curved monitor almam da bir arastir oyle bir kronik sorun var mi diye.

Geri