Zerkavizs
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 100
- İsim
- Ahmet Demir
- @Zerkavizs
- Bütçe
- 6
B550 yada b650, DDR5, PCIe 5.0 destekleyen bir şey almak istiyorum. Fakat malum, bu devirde sıfır bir sistem almaya çalışırsam cüzdanım zortlar. Bu sebeple, ikinci el tuzağına atlıyorum ve tam bu sebeplerden dolayı sizden yardım istiyorum.
Şimdi ben aklımda olanı açıklayacağım
B550 tarafında Asus ROG STRIX Wi-Fi dışındakilere pek sıcak bakamadım
B650 tarafında neredeyse hiçbir fikrim yok. Bütçem 5k ile 6k arasında olması ile birlikte, modellerin çoklu çeşitliliği kafa karıştırıcı olmaya başladı. "Gigabyte mi alsam? Msi mı alsam? Asus mu alsam?" diye dönüp dolaşıyorum ve hiçbir sonuca ulaşamıyorum.
Aradığım anakartın "Wi-Fi" özelliği olması da önemli.
Şu ana kadar anladığım tek şey Gigabyte almamam gerektiği. Çünkü markanı, diğer markalara kıyasla neredeyse hiç iyi bir modeli yok.
Ve birde "İkinci El" Anakart alırken ne testler yapmalıyım? Dış görünüşünde nelere dikkat etmeliyim?
Düşünceleriniz ve bildikleriniz nelerdir?
Şimdi ben aklımda olanı açıklayacağım
B550 tarafında Asus ROG STRIX Wi-Fi dışındakilere pek sıcak bakamadım
B650 tarafında neredeyse hiçbir fikrim yok. Bütçem 5k ile 6k arasında olması ile birlikte, modellerin çoklu çeşitliliği kafa karıştırıcı olmaya başladı. "Gigabyte mi alsam? Msi mı alsam? Asus mu alsam?" diye dönüp dolaşıyorum ve hiçbir sonuca ulaşamıyorum.
Aradığım anakartın "Wi-Fi" özelliği olması da önemli.
Şu ana kadar anladığım tek şey Gigabyte almamam gerektiği. Çünkü markanı, diğer markalara kıyasla neredeyse hiç iyi bir modeli yok.
Ve birde "İkinci El" Anakart alırken ne testler yapmalıyım? Dış görünüşünde nelere dikkat etmeliyim?
Düşünceleriniz ve bildikleriniz nelerdir?