whoamii
80+ Silver
Öncelikle selamın aleyküm dostlar. Şu bi haftadır monitörler ile ilgili fazla konu açtım, çok soru sordum hakkınızı helal edin. En sonunda aldım ve sıfır linkini aşağıya bırakıcam. Kısıtlı bir bütçem vardı yaklaşık 600 kadar ve almışken iki bir şey almak istemiştim. Aşağıda gördüğünüz monitörü aldım, 1 sene kullanılmıştı daha 2 yıl garantisi vardı, arkadaş 900 e koymuş biraz pazarlık yaparım diye düşündüm ve son fiyat 750 olur dedi. Bugün gelip alırım falan filan derken en son 620 de tatlıya bağlandı konu. Pazarlık bittikten sonra ölü piksel testi istedim. Normalde aynı şehirdeyiz gidip bakıcaktım fakat 1 saat otobüsle ve 20 dk de yürüyüşle bir yol gitmem gerekliydi, bu yüzden ortak buluşma noktası ayarladık. Arkadaş ölü piksel testini attı, bugün konu açıp size gösterdim zaten. Daha sonrasında gidip monitörü aldım. Eve döner dönmez hemen monte edip kendim ölü piksel testi yaptım, emin olmak istedim. Sonrasında da hoparlörlerini kontrol ettim hepsi sağlamdı, monitörün dış kasada çizik bile yoktu. Yani uzun lafın kısası aşağıdaki monitörü 620 ye aldım, fikrinizi belirtirseniz sevinirim. İyi akşamlar dilerim.
www.akakce.com
AOC G2460VQ6 24" 1ms Full HD Freesync LED Monitör Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AOC G2460VQ6 24" 1ms Full HD Freesync LED Monitör fiyatlarını Akakçe ile takip et! AOC G2460VQ6 24" 1ms Full HD Freesync LED Monitör özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!