- En İyi Cevap
- 11
Dahası
Beyler yarın 2.el bisiklet alacağım adam fazla kullanmamış peki almaya gittiğimde nelere dikkat etmeliyim?
Jant akoruna nasıl bakacağım?jant akoru bozuk mu
vitesler düzgün geçiyor mu
kadro boyu , zincir yağı , vites attırıcı kalitesi , fren kalitesi , frenlerin hidrolik olması , jant akoru , boyalı olmaması ( sebebi ise kırılmış bölgeler macun ile kapatılıp boyanabiliyor )Beyler yarın 2.el bisiklet alacağım adam fazla kullanmamış peki almaya gittiğimde nelere dikkat etmeliyim?
hocam jantın tellerine tek tek bak elinle tut oynat oynuyorsa bozuktur zaten,jant akoru lazım ona demekJant akoruna nasıl bakacağım?
böyle tekerleği çevirJant akoruna nasıl bakacağım?
Vites geçimiBeyler yarın 2.el bisiklet alacağım adam fazla kullanmamış peki almaya gittiğimde nelere dikkat etmeliyim?
Hocam yol bisikleti disk fren olmuyor.kadro boyu , zincir yağı , vites attırıcı kalitesi , fren kalitesi , frenlerin hidrolik olması , jant akoru , boyalı olmaması ( sebebi ise kırılmış bölgeler macun ile kapatılıp boyanabiliyor )
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam jantın tellerine tek tek bak elinle tut oynat oynuyorsa bozuktur zaten,jant akoru lazım ona demek
Bir kere yama yapılmış .Vites geçimi
Jantlar,lastiker(yama yapılmış mı ?)
Eğer varsa maşa(amortisör) yı kontrol et
bilgi vermemişsiniz ?Hocam yol bisikleti disk fren olmuyor.
Bir kere yama yapılmış .
Sıkıntı çıkarırmı?
1 kere çıkartan 2. kere de çıkartırHocam yol bisikleti disk fren olmuyor.
Bir kere yama yapılmış .
Sıkıntı çıkarırmı?
Pek sanmam olmadı ilerde değiştirirsin.Hocam yol bisikleti disk fren olmuyor.
Bir kere yama yapılmış .
Sıkıntı çıkarırmı?
Uygun fiyata alıyorum zaten sıfırı 1900tl 250tl değerinde aksesuar ile 1350tl ye alıyorum.Pek sanmam olmadı ilerde değiştirirsin.
Marka model nedir ?Uygun fiyata alıyorum zaten sıfırı 1900tl 250tl değerinde aksesuar ile 1350tl ye alıyorum.
Trıban 100.Marka model nedir ?