İkinci el bu sistem 80k eder mi?

ASUS TUF RTX 5070 Ti 16GB

AMD Ryzen 7 9800X3D

ASUS B850-PLUS WIFI DDR5 anakart

Kingston Fury Beast 32GB DDR5 6400MHz RAM (2x16)

Kioxia Exceria Pro 1TB PCIe Gen4 NVMe M.2 SSD

Cooler Master ML360L ARGB 360mm sıvı soğutma

Cooler Master MWE 750W 80+ Silver PSU

ASUS TUF GT302 TG ARGB Temperli cam kasa
Sistem bileşenleri en son model ve ikinci el piyasaları yok yada daha yüksek 90 bin etmez ama rahat 89 bin eder. Yada en kötü ihtimal sıfırın %10 altı ki bu para da orta halli bir iş laptopu eder hesabını bilen alır yada gider sıfırına parayı bayar

bunlar 88k yapıyor yanlış hatırlamıyorsam ml360l ilk serisi sıkıntılıydı v2 olanı almadıysa bence pek yanaşılmaz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

peşin fiyatına taksit veren yerlerden az bir fiyat farkıyla alabilirsen taksite vurulacağı için daha uyguna gelir

mesela ekran kartını 300tl farkla idefix üzerinden alırsan peşin 6 ay taksit var
ssd de peşin 3 ay taksit
işlemci de peşin 3 ay taksit

AMD Ryzen 7 9800X3D

Eger suanki (aslinda gercekten cok bozuk olan) piyasaya bakarsak mecburen ediyor. Ve hatta geciyor bile. 2020 turkiyesinde etmezdi. 2000 turkiyesinde etmezdi. Bilmem anlatabildim mi? Secilen parcalar gayet kaliteli parcalar bu arada.

Eger suanki (aslinda gercekten cok bozuk olan) piyasaya bakarsak mecburen ediyor. Ve hatta geciyor bile. 2020 turkiyesinde etmezdi. 2000 turkiyesinde etmezdi. Bilmem anlatabildim mi? Secilen parcalar gayet kaliteli parcalar bu arada.
Değişmesi gereken parça var mı onu bilemedim. Yükseltilmesi gereken veya daha düşük fiyatlı alınsa da olur gibi

AMD Ryzen 7 9800X3D

Ileriye donukluk acisindan soyluyorum; psu belki 1000 veya bi tik ustu olma imkani var ise guzel olur. Ayrica, bu denli guclu ve guzel bir sistem icin 1 tb kesinlikle yetersiz... Ben bunun bir tik alti sistem icin 4 tb yer kullaniyorum 1 tb bosta...

sıfır olsa evet ama arkadaşından alacakmış

sıfır olsa evet ama arkadaşından alacakmış
aaaa bak bu isi degistirir. Ben bu ikinci el sisteme 90k kesinlikle vermezdim. Buna gore psu ram ssd sogutucu bi tik ucuza geliyor. Onun disindaki parcalar asil fiyatlari ile degerlendiriliyor.

Değişmesi gereken parça var mı onu bilemedim. Yükseltilmesi gereken veya daha düşük fiyatlı alınsa da olur gibi
Eger sistem ikinci el ise ve kullanimi 1 yili asmadiysa ben en az 70k en fazla 80k derdim.

aaaa bak bu isi degistirir. Ben bu ikinci el sisteme 90k kesinlikle vermezdim. Buna gore psu ram ssd sogutucu bi tik ucuza geliyor. Onun disindaki parcalar asil fiyatlari ile degerlendiriliyor.

Eger sistem ikinci el ise ve kullanimi 1 yili asmadiysa ben en az 70k en fazla 80k derdim.
5 aydır kullanıyor. 90k verilir mi bilemedim.

90k gercekten cok fazla bu denli guclu bile olsa ikinci el bir sistem icin. dedigim gibi en az 70k eder belki en fazla 80k. Parcalar guncel ve kaliteli denebilecek kadar iyi bence cunku

Hesaplasan 90k nin cok ustune cikiyor bu sistem. Baktin pazarlik olmuyor, kesin kez 90k altinna inmiyor. Eger temiz kullanilmis ve bir sorun gorunmuyorsa ben olsam 90k ya da alirdim.

90k gercekten cok fazla bu denli guclu bile olsa ikinci el bir sistem icin. dedigim gibi en az 70k eder belki en fazla 80k. Parcalar guncel ve kaliteli denebilecek kadar iyi bence cunku

Hesaplasan 90k nin cok ustune cikiyor bu sistem. Baktin pazarlik olmuyor, kesin kez 90k altinna inmiyor. Eger temiz kullanilmis ve bir sorun gorunmuyorsa ben olsam 90k ya da alirdim.
Ak akçeden hesapladığımda 111k ediyor. 21bin indirim var.

Geri