9800x3d sistem parçaları uygun mu?

Nakit alma imkânınız varsa bu model bu fiyata çok iyi ama 6 taksit olursa da 46k civarına geliyor.
Yanlış bilmiyorsam bu modelde hotspot sensörü yok ancak ısı değerleri çok iyi.

5070 TI zorunluluğunuz yoksa 9070 XT'de önerebiliriz.

Arkadaşlar tekrardan merhaba. Bu konuyu bu akşam bitireceğim inşallah :) Aldığım ve bu akşam için beklettiğim parçalar vardı. Hatta akşam vatandan TUF GAMING B850-PLUS WIFI almaya gittim ancak fiyatta sıkıntı çıkınca internetten almaya karar vermiştim. Şimdi ince hesapta indirim listesinde bu modele ASUS ROG STRIX B850-A GAMING WIFI rastladım. Fiyatı ne kadar olacak bilmiyorum ama makul bir düşüş yaşarsa sizce tercih etmeli miyim? Renk olarak beyaz sisteme döneyeceğim.

İkinci m2 slotuj kullanınca pcıe slotlar x16 dan x8 e düşüyor muhabbeti okumuştum. Sorduğum kadarıyla TUF GAMING B850 bu durum yokmuş. ROG STRIX B850-A olan model de var mı, yok mu diye bilgisi olan arkadaş var mıdır?

11.800 TL ye Vatan'dan alacak olduğum kart

Şu an 14000 bandında olup indirime girecek olan kart

Capture kart, ses kartı vb kullanırsanız M2. 3. Slotu devre dışı bırakıyor hocam. Bunu dışında hiçbir sorun yok.

2 tane ya da 3 da m2 bağlasam da x16 dan x8 e düşme muhabbetini olmuyor.

2 tane ya da 3 da m2 bağlasam da x16 dan x8 e düşme muhabbetini olmuyor.
Hayır hocam görünmüyor böyle bir şey, tek kısıtlama M.2_3 ile alt PCIEX16(G4) arasında.

CPU: 9800x3d (Alındı)

ANAKART: ASUS TUF B850 Plus (Alındı)

RAM: Lexar Ares RGB 32GB (2x16GB) 6000MHz CL30 (Alındı)

Soğutucu: ASUS PRIME LC 360 (Alındı)

Kasa: MSI MAG PANO 100R PZ Black (Alındı)

PSU: NZXT C1000 1000W 80 PLUS GOLD (Almaya gidiyorum :)

Ekran kartı: Palit 5070TI taksitte 46 bini geçiyor. O yüzden 48500 e MSI GeForce RTX 5070 Ti GAMING 3X OC düşünüyorum.

Ekran kartı dışında bir eksik kalmıyor. Yardımcı olan herkese teşekkür ederim.

Geri