Ne kadar kullanılmış ise termal macunu da bitmiştir uzun süredir kullanılan bir ekran kartıysa termal macun bakımı yaptir ayrıca gtx 660 eski bir ekran kartı bütçen var ise 750 ti veya 1050 ti almanı öneririmGtx 660 satın alacağım param güvende ile.
Almadan önce furmark testi yaptıracağım 1080p msaa kapalı bir şekilde.
20-30 dakika kadar yeterli olur diye düşünüyorum.
Sizce test sonuçları nasıl olmalı, başka bir şey yaptırmam gerekli midir?
750 ti ile aynı güçte 660.Ne kadar kullanılmış ise termal macunu da bitmiştir uzun süredir kullanılan bir ekran kartıysa termal macun bakımı yaptir ayrıca gtx 660 eski bir ekran kartı bütçen var ise 750 ti veya 1050 ti almanı öneririm
Ozmn bütçen yoksa 660 senin için iyi bir ekran kartı şimdilik eğer bu işlerden anlıyorsun yeni termal macun sür ekran kartına ama hiç anlamiyorsun bilgisayarcı ya gidip 50 TL ye filan macun yenilebilirsin ama şuan yapama dersen idare eder seni 4-5 ay750 ti ile aynı güçte 660.
Bütçemi daha artıramam, idareten bir sistem olduğu için fazla harcamak istemiyorum.
600₺ gibi fiyata alacağım 660'ı
Video da çok doğru söylüyor fakat alacağım kartın gücü belli, fiyatı belliUzun uzun yazmak istemedim. Isin uzmanlarindan birinden bizzat dinleyin. 5 ay onceki video yani guncel. Dikkatlice izleyin ve gerekirse onemli yerleri not alin.