Yakup.
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 10
2070 super ile darboğaz yapar.Yok dostum aklıma takılan da o zaten param yok
2070 super ile darboğaz yapar.Yok dostum aklıma takılan da o zaten param yok
Sorunlu kartlar hemen satılması için ucuz olur ya hani, o yüzden "temiz" dedim. Kartın üstüne işediklerinden değil. GTX 1080 Ti çıkalı 4 yıl oldu, ekstra dikkatli olması lazım alırken. İkinci el piyasası berbat halde şu an, dediğin fiyatlara bulması kolay değil.Adamlar kartların üstüne işemiyor
3D Mark Benchmark yaparsın performansı yerinde mi bakarsın
Sıcaklığa bakarsın
Bios’u değiştirlmiş mi bakarsın
dış görünüşüne bakarsın
Bunlar tamamsa temiz demektir zaten
Mesaj otomatik birleştirildi:
GeForce GTX 1080Tİ GAMING X 11G OC EKRAN KARTI-RESMİ GARANTİLİİlan No: 882477701
https://www.sahibinden.com/ilan/iki...c-ekran-karti-resmi-garantili-882477701/detay
Pazarlıkla 4000
taam abSorunlu kartlar hemen satılması için ucuz olur ya hani, o yüzden "temiz" dedim. Kartın üstüne işediklerinden değil. GTX 1080 Ti çıkalı 4 yıl oldu, ekstra dikkatli olması lazım alırken. İkinci el piyasası berbat halde şu an, dediğin fiyatlara bulması kolay değil.
Adamın evine gidip test edemem dışarda bir yerde buluşup kontrol edebilirim dıştan ama o da ne kadar yararlı olur bilmiyorumSorunlu kartlar hemen satılması için ucuz olur ya hani, o yüzden "temiz" dedim. Kartın üstüne işediklerinden değil. GTX 1080 Ti çıkalı 4 yıl oldu, ekstra dikkatli olması lazım alırken. İkinci el piyasası berbat halde şu an, dediğin fiyatlara bulması kolay değil.
Riskli olur. GeT gibi bir servis aracılığı ile işi garantiye alman en iyisi olur.Adamın evine gidip test edemem dışarda bir yerde buluşup kontrol edebilirim dıştan ama o da ne kadar yararlı olur bilmiyorum
Şubat ayını beklemeni tavsiye ederim uv SANIRIM sıcaklığı düşürmeni sağlıyordu biraz onu dene yada sıcaklığı düşürecek şeyler yani şubata kadar idare etmeye çalış çünkü hem piyasa normale döner hemde yeni kartlar çıkar ve normal satışa sunulur( normal satışa sunulur derken çıktığı gibi stok bitiyo ya sonra stok tekrar yenilenio işte ondan bahsediyorum)Dostlar biraz detaylı anlatacağım beni anlayabilmeniz için
Bir kaç gün öncelerde konu açtım konu ekran kartımın sıcaklığının 102 derece olmasıyla ilgiliydi memory sıcaklığı 97 derece oluyordu bu da tehlikeli sanırım beni tedirgin eden şey bu konuyu açmadan bir gün önce bilgisayarım RDR2 oynarken kapanmıştı ve yeniden açılmıştı aniden ben de ekran kartları bu fiyatteyken satıp yeni bir ekran kartı alma fikrine düştüm bu ekran kartı sıfırsa 3060 olabilir o da 5500TL civarına çıkarsa ki hiç zannetmiyorum belki de çıkabilir belli olmaz ama eğer sıfır değilse ikinci else 6000TL'ye RTX 2070 Super satan gördüm onu indirsek 5500TL yapsak ben de benim ekran kartını o fiyata yakın şekilde satsam çünkü RX5700 Mech GP OC modelini 6300TL'ye satan var ama o kadar etmeyeceğini düşünüyorum RTX 2070 Super almak mantıklı geldi
Ama babamla bugün konuştuğumda bilgisayarı bu kadar açık tutarsan tabi ki ısınır kim bu kadar açık tutuyor bilgisayarı bilgisayarı her gördüğümde açık görüyorum diyor ama bilmiyor ki ekran kartının ısınma sorunu var anlatsam da anlamadı ne yapsam bilemedim istersen sat ama bir şey olursa ben karışmam dedi o yüzden sizce sıfır olarak 3060'ın çıkmasını beklesem mi yoksa ikinci elden sizin tavsiyelerinizle güvenilir bir şekilde almayı mı denesem.
GeT ile tam olarak nasıl oluyor dostum işlem basitçe anlatır mısın deneyip parayı verme gibi bir durumum var mıRiskli olur. GeT gibi bir servis aracılığı ile işi garantiye alman en iyisi olur.
UV yaptım memory sıcaklığı farketmedi dostum 97 derece hala.Şubat ayını beklemeni tavsiye ederim uv SANIRIM sıcaklığı düşürmeni sağlıyordu biraz onu dene yada sıcaklığı düşürecek şeyler yani şubata kadar idare etmeye çalış çünkü hem piyasa normale döner hemde yeni kartlar çıkar ve normal satışa sunulur( normal satışa sunulur derken çıktığı gibi stok bitiyo ya sonra stok tekrar yenilenio işte ondan bahsediyorum)![]()
rev bir program ile gddr6 belleklere yapılıyor diyordu ne oldu?GeT ile tam olarak nasıl oluyor dostum işlem basitçe anlatır mısın deneyip parayı verme gibi bir durumum var mı
UV yaptım memory sıcaklığı farketmedi dostum 97 derece hala.
Ürünün parasını ödüyorsun, kargo ile sana ulaşıyor. Test ediyorsun; bir sorun olursa geri gönderip iade istiyorsun, sorun çıkmazsa onaylayıp alışverişi gerçekleştiriyorsun. Sahibinden %9 komisyon alıyordu yanlış hatırlamıyorsam, bu yüzden fiyat artırmak isteyebilir satıcı.GeT ile tam olarak nasıl oluyor dostum işlem basitçe anlatır mısın deneyip parayı verme gibi bir durumum var mı
UV yaptım memory sıcaklığı farketmedi dostum 97 derece hala.
Şöyle yani ben ürünün parasını ödüyorum kargo bana geliyor sonra ben ürünü test edersem ve bozuk çıkarsa ürünün parasını geri alıyorum ve ürünü geri yolluyorum.Ürünün parasını ödüyorsun, kargo ile sana ulaşıyor. Test ediyorsun; bir sorun olursa geri gönderip iade istiyorsun, sorun çıkmazsa onaylayıp alışverişi gerçekleştiriyorsun. Sahibinden %9 komisyon alıyordu yanlış hatırlamıyorsam, bu yüzden fiyat artırmak isteyebilir satıcı.