İkinci el piyasasının normal olduğunu düşünüyor musunuz?

Sahibinden gibi aç köpeği tiplerin kol gezdiği bir ülkede 1080 ti gibi işi çoktan bitmiş kartlara 7.500 TL fiyat çekiyor herkes.

Donanım Haber ölücüleri desen adamlar saf mafya zaten. Bir kaç kişinin etrafında şekilleniyor 2.el forumu. İstediklerine iyi fiyat verip biraz itiraz eden olursa hemen ceza veriliyor.

Sahibinden gibi aç köpeği tiplerin koş gezdiği bir ülkede 1080 ti gibi işi çoktan bitmiş kartlara 7.500 TL fiyat çekiyor herkes.

Donanım Haber ölücüleri desen adamlar saf mafya zaten. Bir kaç kişinin etrafında şekilleniyor 2.el forumu. İstediklerine iyi fiyat verip biraz itiraz eden olursa hemen ceza veriliyor.
2060 lı sistemlere 25k isteyip başlığa kaçırma üzülürsün yazan tayfa da bir ayrı

bütçen ne kadar yardımcı olayım elimde kart var
Hangi kart var ve fiyat nedir?
aslinda yazdigim metinin anlasilir oldugunu dusunuyordum fakat tekrardan yardimci olayim istediginiz urun ekipman veya herhangi bir seyi gece eklenen / paylasilan ilanlarda daha uygun bir fiyata bulabilirsiniz onun disinda gun icinde her 30 dakika veya 1 saatte kontrol etmeniz gerekiyor bunlarla ugrasmak istemiyorsaniz dm uzerinden yazarsaniz yardimci olmaya calisirim
Teşekkür ediyorum hocam bildirim açtım o şekilde takip edeceğim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sahibinden gibi aç köpeği tiplerin kol gezdiği bir ülkede 1080 ti gibi işi çoktan bitmiş kartlara 7.500 TL fiyat çekiyor herkes.

2060 lı sistemlere 25k isteyip başlığa kaçırma üzülürsün yazan tayfa da bir ayrı
Tek tıkla güncel sistem ve parçaların özelliklerine,hangi sitede daha ucuzunu bulacağımıza ulaşabileceğimiz bir zamandayız ve bu şekilde çakallık yapan ikinci el satıcıları bunun farkında mı değil yoksa farkında olduğu halde ikinci el ürünü sıfır fiyatına yakın hatta sıfır fiyatından satarak kime kitlesek kar kardır diye mi düşünüyorlar anlamadım :D

İkinci el ekran kartı arayışındayım, gerçekten ikinci el fiyatları o kadar şişirilmiş ki aklım almıyor. Adamın ekran kartı 6 7 yıllık, üstelik bilmem kaçıncı sahibi. Kutu yok fatura yok, ederi max 2k olan ekran kartlarına 3k 4k fiyat çekiyorlar. Uzun zamandır ikinci el ürünlere bakmıyordum, şaştım kaldım. Nereye varacak bu işin sonu?
6 7 yıllık kartta kutu fatura arıyorsan sende sorun var hocam satıcılarda değil çok zordur ilk elden bile kullansa kutu belki fatura imkansıza yakın

o bir şey mi adam 1070 ti koymuş ryzen 5 2600 koymuş 24 bine kaçıran üzülür tr nin en uygunu yazmış geçen gördüm marketplace de :D

6 7 yıllık kartta kutu fatura arıyorsan sende sorun var hocam satıcılarda değil çok zordur ilk elden bile kullansa kutu belki fatura imkansıza yakın
Satıcının "sorunlu" üslübunda ve "fahiş" fiyat yazmasında sorun yok, bende sorun var öyle mi :D

Satıcının "sorunlu" üslübunda ve "fahiş" fiyat yazmasında sorun yok, bende sorun var öyle mi :D
ben fahiş fiyattan bahsetmiyorum ? gtx 1650 gibi bir karta 3 3500 yazan lavukları bende sevmiyorum ztn

konuya gelir sekte 6 7 senelik karta kutu fatura aranmaz arayamazsın en fazla kutu arayabilirsin senin bu dediğin 10 15 yaşındaki arabada boya değişen aramakla aynı şey

kutu fatura istiyorsan sıfır kart gidip yada sıfır ayarında kartlara bak

ben fahiş fiyattan bahsetmiyorum ? gtx 1650 gibi bir karta 3 3500 yazan lavukları bende sevmiyorum ztn

konuya gelir sekte 6 7 senelik karta kutu fatura aranmaz arayamazsın en fazla kutu arayabilirsin senin bu dediğin 10 15 yaşındaki arabada boya değişen aramakla aynı şey

kutu fatura istiyorsan sıfır kart gidip yada sıfır ayarında kartlara bak
Ben düşüncemi söyledim, siz neye inanmak istiyorsanız buyrun ona inanın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,031
Üyeler
183,048
Son üye
eeeee78
Geri