- En İyi Cevap
- 17
- Reaksiyon skoru
- 72,358
Ödeme aracılığı gibi bir şey söz konusu değil şimdilik.Kripto para ile ödeme gelmeli.
Ödeme aracılığı gibi bir şey söz konusu değil şimdilik.Kripto para ile ödeme gelmeli.
Güvence neye göre olacak o zaman ?Ödeme aracılığı gibi bir şey söz konusu değil şimdilik.
VERGİ stediğin kadar iyi ol ama vergiye karşı hiç bir şey yapamazsın bura tröyle bir şey olmiycak izin vermem
Sahibinden, Letgo üzerinden nasıl alıyorsan öyle. Güvenip güvenmemek senin kararın.Güvence neye göre olacak o zaman ?
komisyon alacakmısınız ?Sahibinden, Letgo üzerinden nasıl alıyorsan öyle. Güvenip güvenmemek senin kararın.
Ne zaman gelecek ikinci el peki Mehmet abi?Sahibinden, Letgo üzerinden nasıl alıyorsan öyle. Güvenip güvenmemek senin kararın.
ben hiç sanmıyorum yani burda ucuza satıp linç yememek yerine letgoda pahalıya satarımLetgo, sahibinden gibi sitelere göre çok uygun fiyatlar olacağını düşünüyorum.
Aksi halde linç yerler![]()
Oda çok mantıklı ha, bu aklıma gelmemiştiben hiç sanmıyorum yani burda ucuza satıp linç yememek yerine letgoda pahalıya satarım
cok iyi duruyor hayırlı olsun simdiden güvenebiliecegim yer olur en azındanDostlarım çok talep ettiğiniz ikinci el forumu için çalışmalar sürüyor aşağıya da demo bir görüntü bırakıyorum. Şuan bu hali en kaba şekli daha nazik ve kibar bir sayfa yapısı oluşturacağız ama en kaba hali ile olay budur fikirlerinizi düşüncelerinizi bekliyorum
KONU İÇİ;
Alıntıyı görüntüle
ÜYELERE REFERANS SİSTEMİ;
Alıntıyı görüntüle
Ne zaman gelecek abi? Ağaç olduk.Sahibinden, Letgo üzerinden nasıl alıyorsan öyle. Güvenip güvenmemek senin kararın.