- En İyi Cevap
- 4
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Adama dolandırılmak için bir sebebiniz olması lazım misal İban vermiştir ürünü göndermemiştir adamın kabak gibi ibanı var VPN ile girse ne olacak
Adama dolandırılmak için bir sebebiniz olması lazım misal İban vermiştir ürünü göndermemiştir adamın kabak gibi ibanı var VPN ile girse ne olacak
Ya da satış tecrübesini anlatan bir belge de olabilir.Şahsen Hepsiburada - Gittigidiyor - Trendyol sitelerinde bile Satıcı puanına bakıyoruz.
Burada da öncelik Rütbe olur bence.
+500 Tanzanitİstediğimiz rütbenin satış yapması, ya da alım yapmasını ayarlayabiliyoruz. Fakat o rütbe henüz belirlenmedi. Ayrıca GET sistemi falan şu anlık yok haberiniz olsun o iş çok karışık.
Bu herhangi bir oyundaki rütbe sistemi değil umarım.+500 Tanzanit
+2000 Taaffeite
+5000 Opal
+10000 Benitoyit
+20000 Alexandrite
Rütbe sistemi böyle olabilir (yazdıklarım değerli taş sıralaması sadece benyoit'ten sonra kırmızı zümrüt geliyor ama cool olmadığı için alexandrite yazdım)
Yok. Öyleysede ben bilmiyorum.Bu herhangi bir oyundaki rütbe sistemi değil umarım.
Bu bölümde aktiflik yoğun olursa 2. El için özel bir ekip oluşturacağım denetim için merak etmeyinBu arada hocam normalin aksine bu kategoride olan konular açılmadan denetlenmeli.
Bu bölümde aktifli yoğun olursa 2. El için özel bir ekip oluşturacağım denetim için merak etmeyin
+500 Tanzanit
+2000 Taaffeite
+5000 Opal
+10000 Benitoyit
+20000 Alexandrite
Rütbe sistemi böyle olabilir (yazdıklarım değerli taş sıralaması sadece benyoit'ten sonra kırmızı zümrüt geliyor ama cool olmadığı için alexandrite yazdım)
Sıfır fiyatının %50 si fiyat verirse satıcılar alıcılar memnun olurDostlarım çok talep ettiğiniz ikinci el forumu için çalışmalar sürüyor aşağıya da demo bir görüntü bırakıyorum. Şuan bu hali en kaba şekli daha nazik ve kibar bir sayfa yapısı oluşturacağız ama en kaba hali ile olay budur fikirlerinizi düşüncelerinizi bekliyorum
KONU İÇİ;
Alıntıyı görüntüle
ÜYELERE REFERANS SİSTEMİ;
Alıntıyı görüntüle