En ucuz Sharkoon SHP650 V2 650 W Power Supply fiyatlarını Akakçe ile takip et! Sharkoon SHP650 V2 650 W Power Supply özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!
sharkoon iyi markadır fakat bu psu çok tercih elidiyor arkadaşlar hep aynı hatayı yapıyor ucuz diye bunun yerine fsp daha iyi olacaktır veya aerocoollar
bilgisayar al sat yapıyorum ben sahibindenden belki yılda 10 tane bilgisayar dizip satıyorum keyfi kazanç için rampage psu kullandım gamepower psu kullandım sharkoon kullandım fsp zaten kaç kere kullandım şuan aerocool var ben açık açık diyorum bu saydıklarımda en iyi verimi fsp ile aerocooldan alabildim ben
kullanmadığımı nereden biliyorsun kutusunu bulursam atayım sana elimde patladı psu
Mesaj otomatik birleştirildi:
bilgisayar al sat yapıyorum ben sahibindenden belki yılda 10 tane bilgisayar dizip satıyorum keyfi kazanç için rampage psu kullandım gamepower psu kullandım sharkoon kullandım fsp zaten kaç kere kullandım şuan aerocool var ben açık açık diyorum bu saydıklarımda en iyi verimi fsp ile aerocooldan alabildim ben
Alınır alınmaz diye kesin bir yargı ortaya koyamam ama "bir insan kaliteli güç kaynağını neden satar" sorusunun cevabını bulmadan ikinci el güç kaynağı satın alacağımı sanmıyorum.