Neler Yeni

İkinci El Güç Kaynağı alınır mı? (Corsair CX 600W)

Barneystinson

80+ Silver
Bilgisayar alırken özellikle 2.el alırken biraz parayı azaltıp bazı parçaları bi tık daha vererek 0 almak lazım psu da bunun içinde bence 0 sharkon al

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,324
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
ucuz diye göme göme bitiremediniz aynı psu ile 3 ekran kartı (rx 6800 rtx3060ti ve 2060 süper) mining yapıyorum sorunsuz
Her an patlayabilecek bir bombadan farkı yok. Everest az daha çalışsa bu PSU' dan kaliteli PSU üretebilir. SHP' den uzak durun.

F1nerF1rst

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,364
İsim
Hasancan Bekdemir
İlgilendiği Kategoriler
Toplama Bilgisayar Oyunlar Driver Problemleri
Alınmaz reis. Onu alcağına sıfır olarak bunu al
sharkoon iyidirde bu psu kaliteli değil
daha bilindik bi marka almak daha iyi degilmi
sharkoon iyi markadır fakat bu psu çok tercih elidiyor arkadaşlar hep aynı hatayı yapıyor ucuz diye bunun yerine fsp daha iyi olacaktır veya aerocoollar

F1nerF1rst

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,364
İsim
Hasancan Bekdemir
İlgilendiği Kategoriler
kaliteli reis benim ark kullanıyo 1 yıldır 2080 ile sorunsuz. hic kullanmadan yorum yapmayın
kullanmadığımı nereden biliyorsun kutusunu bulursam atayım sana elimde patladı psu
Mesaj otomatik birleştirildi:

kaliteli reis benim ark kullanıyo 1 yıldır 2080 ile sorunsuz. hic kullanmadan yorum yapmayın
bilgisayar al sat yapıyorum ben sahibindenden belki yılda 10 tane bilgisayar dizip satıyorum keyfi kazanç için rampage psu kullandım gamepower psu kullandım sharkoon kullandım fsp zaten kaç kere kullandım şuan aerocool var ben açık açık diyorum bu saydıklarımda en iyi verimi fsp ile aerocooldan alabildim ben

şu da bi aşikar bende https://www.trendyol.com/sandisk/pl...boutiqueId=564557&merchantId=118442&gads=true bu ssd bulunmakta sorun yaşamadım ama forumda araştır kronik probleminden kaç kişinin başı ağrımış

Son düzenleme:

Capgras

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
377
İsim
Capgras
kullanmadığımı nereden biliyorsun kutusunu bulursam atayım sana elimde patladı psu

bilgisayar al sat yapıyorum ben sahibindenden belki yılda 10 tane bilgisayar dizip satıyorum keyfi kazanç için rampage psu kullandım gamepower psu kullandım sharkoon kullandım fsp zaten kaç kere kullandım şuan aerocool var ben açık açık diyorum bu saydıklarımda en iyi verimi fsp ile aerocooldan alabildim ben

şu da bi aşikar bende https://www.trendyol.com/sandisk/pl...boutiqueId=564557&merchantId=118442&gads=true bu ssd bulunmakta sorun yaşamadım ama forumda araştır kronik probleminden kaç kişinin başı ağrımış
Al sat yapmak güzel gelir getiriyordur sanırım.

buff

80+
Alınır alınmaz diye kesin bir yargı ortaya koyamam ama "bir insan kaliteli güç kaynağını neden satar" sorusunun cevabını bulmadan ikinci el güç kaynağı satın alacağımı sanmıyorum.

F1nerF1rst

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,364
İsim
Hasancan Bekdemir
İlgilendiği Kategoriler

EddyGordo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Mert Yağcı
Fsp Hydro K HD700 700W 80+ Bronze 2 hafta önce sahibinden.com üzerinden 2.el olarak 460tlye aldım 2022 hazirana kadar da garantisi var pırıl pırıl

Top Bottom