❌İndirim Bitti! İkinci El Hawk Chair FAB V4 Oyuncu Koltuğu 6441 TL

şu geçen gün konusu açılan ergopixel koltuğu aldım bunu 5e 10a katlar yemin ederim

zamlanmasa dahi bence bu koltuk alınmaz bir ekre full deri aşırı terletir kılfı vs kullanırsanız belgi iş görür ek olarak satış soonrası desteğide düşünürseniz xdrive ve hawk o konuda gayet başarılı sikayetvardan bakabilirsiniz fiyatıda ona göre tabi alırken bunuda göz önünde bulundursun arkadaşlar.
aşırı terletiyor demek biraz saçma

o parayı verenin aklından şüphe duyarım bu beş para etmez şişirme koltuğa hakkı en fazla 5 6k
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

paşalar gibi kaçıyor oturduğun yer incecik bir süre sonra kalçan ağrıyor bacakta uyuşma yapıyor baskı yaptığından bel yastığı ztn leş fıtık oluyorsun boyun yastığı zaten öyle takur tukur etmesi desen ayrı gıcırtı sesi ayrı her yeri ile beş para etmez koltuk ve amortisör 1 sene olmadan bozuldu kendiliğinden iniyor bazen yayıncılara ünlülere bastılar parayı reklam yaptılar şişirdiler markayı olayı bu
Katılıyorum yine de kaçırıyor 4 sene kadar kullanmıştım bu paralara exvega alırım daha mantıklı

şu hawk koltuğu yeminle ederi max 3-4k harici etmez. yaklaşık 6 aydır kullanıyorum çok bi espirisi yok hele o bel desteği yastık durduğu yerin boşluğu tam bir sivri zeka tasarımı içeri kaçıp duruyor en son söküp attım.

Sıfırı dün 7xxx civarı gördüm 6441 çok gereksiz bir fiyat olmuş. Gerçi sıfırlarının fiyatı da gereksiz.

Bu sene boyu 8k civarlarında gezmiş 6k görünce paylaşayım dedim çünkü dün 5kya satılan deri koltuğu görünce bunun kumaş olduğunu o fiyata yakın old ve taksit avantajıda olduğunu görünce paylaştım ürünün bu kadar sorununun olduğunu bilmiyordum indirime güvenip alan biri varsa iptal etsin lütfen ,kimseyi yanlış yönlendirmiş olmayayım.

Ekler

• Screenshot_2025-08-31-00-17-12-945_com.megtech.yaniyo-edit.webp
    Screenshot_2025-08-31-00-17-12-945_com.megtech.yaniyo-edit.webp
    64.1 KB · Hit: 44
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,665
Üyeler
184,477
Son üye