Neler Yeni

İkinci el hazır bi kasa alacağım ama psu 350 watt

Cannhltt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
CanH
Ben de sistemimi satıyorum ilgilenirsen görüşelim.
Saphire Rx 5500 XT
i5 10400F
msi b460m
16gb ram
aerocool kcas 600w psu
wd blue 1 tb hdd
Nerde oturuyodunuz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam bence ryzen sistem tercih edin ileride 5inci nesil ryzen işlemciyide anakart değiştirmeden takarsınız mis gibi olur
Hocam ilk sistemim olacağı için dipten başlamak daha uygun geldi bütçe olarakda şuan çok kısıtlıyım bütçeyi yükseltsem ekipman alamam bu yıl içinde eğer bi sorun olmazsa kesinlikle sistemi bi şekilde yükselteceğimi düşünüyorum ama önce bi bilgisayar elime geçseydi

ynsemreuzun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
628
İsim
Yunus Emre Uzun
Nerde oturuyodunuz

Hocam ilk sistemim olacağı için dipten başlamak daha uygun geldi bütçe olarakda şuan çok kısıtlıyım bütçeyi yükseltsem ekipman alamam bu yıl içinde eğer bi sorun olmazsa kesinlikle sistemi bi şekilde yükselteceğimi düşünüyorum ama önce bi bilgisayar elime geçseydi
Anladım hocam bende mantıklı olanı söyledim zaten eski nesil ryzen bir sistem alırsanız anakart değiştirmeden daha yüksek nesil takabiliyorsunuz ama intelde bu kısıtlı direkt anakartta değiştirmek gerekiyor

Cannhltt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
CanH
Anladım hocam bende mantıklı olanı söyledim zaten eski nesil ryzen bir sistem alırsanız anakart değiştirmeden daha yüksek nesil takabiliyorsunuz ama intelde bu kısıtlı direkt anakartta değiştirmek gerekiyor
Hocam alacağım dediğim ilk sistem ryzen idi zaten

ynsemreuzun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
628
İsim
Yunus Emre Uzun

bahtsızkarakter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
714
İsim
Alperen Yılmaz
Rx580 pek iç açıcı gelmiyor ön yargılıyım biraz o konuda 1650 kafi gibi işimi görür kayseride yaşıyorum 8000 bandına gördüğüm en iyi sistem bu dün adamın biriyle anlaştım kapısına gittim caydım satmıyorum kardeş dedi 9k ya anlaşmıştık i310100f gtx1650 super 4gb tek fan 16 ram 256 gb ssd asus anakart 600+80w psu donanimdi

Fazla bi opsiyon yok bu fiyat bandında adam rx570 intel i3 2.nesil kombosuna 8k fiyat vermiş.

Şu sisteme adam pazarlık düşünmüyorum dedi ve bayramda buraya gelecekmiş yani hem bi hafta bekleyeceğim hemde pazarlıksız bu sistemi alacağım olası bi senaryodaAlıntıyı görüntüle
2.elden toplu fiyata fahiş fiyat veriyorlar hocam sahibinden yerine facebook gruplarından toplayabilir veya direk toplu şekilde alabilirsiniz

YelaWolf

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Mehmet Emin Çelik
Nerde oturuyodunuz

Ankara. Kargoya veririm isterseniz. Kargosu da benden olsun.

Top Bottom