Neler Yeni

İkinci el laptop bakiyorum cok fazla anlamiyorum

Serhatb

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Serhat Batur
Bütçe
2500
İkinci el laptop almayi düşünüyorum 3 ayri evde kaldığım icin laptop olmasi daha mantıklı taşıması kolay neyse sadece lol ve cs go gibi basit oyunlar oynuyorum genellikle i5 m430 gibi islemciler var karsima cikan hic kullanmadim arastirmaya calistim bisey anlamadim bu islemciler isimi gorurmu sizce hangi tarz seylere yonelmiyim

Shibou

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
944
İsim
Ali Efe
bütçenizi söyleyin arkadaşlar yardımcı olur

rookie27

80+ Gold
Merhabalar ilgilenirseniz babamın Laptopu satılık piyasaya göre çok uygun fiyat yazdım. İlanın linkini atıyorum inceleyebilirsiniz bir sorunu yok.
Dokunmatik ekranı ve ışıklı klavyesi vardır.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Reklam olmamıştır umarım 🙃

Dahası  
Reaksiyon skoru
182
İsim
Emir İşsever

Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Mehmet Alper Çalışkan
İkinci el laptop almayi düşünüyorum 3 ayri evde kaldığım icin laptop olmasi daha mantıklı taşıması kolay neyse sadece lol ve cs go gibi basit oyunlar oynuyorum genellikle i5 m430 gibi islemciler var karsima cikan hic kullanmadim arastirmaya calistim bisey anlamadim bu islemciler isimi gorurmu sizce hangi tarz seylere yonelmiyim

bende laptopu satıyorum. Bilgiler linkte. İlgilenirsen ulaşabilirsin

rookie27

80+ Gold

StrongesT

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
293
İsim
Ahmet Ceyhun BİLİR
oyun oynayacaksan dahili olmayan bir ekran kartlı yani işlemciden bahımsız GPU barındıran bir leptop bulman lazım. Aksi halde min ayarlarda 60fps oynamak için intel 9.nesil ve model isminin sonunda U karakteri barındaran bir işlemci araman gerek.

Top Bottom