Neler Yeni

İkinci el nitro+ rx 6700 xt alınır mı?

Serenity

80+
Adamın 15 mesajı var bu fanboy'a ne anlatıyorsun engelle geç kendi halinde eğlensin.
Her şey mesajla mı kanka :d.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben AMD fanboyu falan değilim, kendini yerin dibine sokuyorsun boş atıflarınla. Ben gerektiği yerde her markayı yerin dibine görmen biriyim, forumda beni bilenler bilir. Sen sadece kin tutmuşsun orası bariz belli.
Kanka dediğim gibi AMD'yi pek sevmiyorum. Bu konu hakkında da kalp kırmak saçma. Sanal ortam doğrusu, saçma yani. Kusura bakma hakkını helal et ama AMD'yi ekran kartı konusunda pek sevmiyorum.

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Her şey mesajla mı kanka :d.

Kanka dediğim gibi AMD'yi pek sevmiyorum. Bu konu hakkında da kalp kırmak saçma. Sanal ortam doğrusu, saçma yani. Kusura bakma hakkını helal et ama AMD'yi ekran kartı konusunda pek sevmiyorum.
Tamam sevmeyebilirsin fakat bunu markayı karalayarak değil, bu şekilde dile getirebilirsin. Kalp kırmaya gerek yok, iyi geceler.

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,989
İsim
Selim
AMD alma diyenleri dinleme. 6600 TL'ye satan arkadaş ile bir görüş bakalım dolandırıcıysa kendini belli eder zaten.
6600 TL ye nitro satıyor 😁 red devil temiz olanları 5500e bile satan varken nitroya 6600 verilmez ayrıca bu bütçede rtx3070ti alınmıyorsa hata bile verse mecbur AMD alınmalı ama aynı fiyata 3070ti olsaydı ben 3070ti seçerdim. Şuan red devil rx6700xt kullanıyorum görünüm ve soğutma olarak mükemmel 👍 ama oc ve voltaj konusunda berbat.

Peki benim ilk sorduğum satıcı test edemiyor kendi, ben 6250 TL + 500 TL param güvende parasını yatırıp ardından satın alıp test edersem, ve diyelim ki kötü çıktı kart, paramın tamamını mı geri alırım yoksa o 500 TL gider mi komple? Daha önce hiç almadım ikinci el ürün internet üzerinden, pek bir bilgim yok o yüzden. Aydınlatırsanız sevinirim efendim.
Hocam rx6700xt serisi en fazla 6k eder fazlası verilmez 👍 red devil olanı var çok güzel bir kart ama oc ya da voltaj düşürürsen kapanıyor ama bu bütçeye 3070ti alamayacagin için en iyi seçenek 6k ya rx6700xt

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
6600 TL ye nitro satıyor 😁 red devil temiz olanları 5500e bile satan varken nitroya 6600 verilmez ayrıca bu bütçede rtx3070ti alınmıyorsa hata bile verse mecbur AMD alınmalı ama aynı fiyata 3070ti olsaydı ben 3070ti seçerdim. Şuan red devil rx6700xt kullanıyorum görünüm ve soğutma olarak mükemmel 👍 ama oc ve voltaj konusunda berbat.
Hocam zaten 3070 ti olsa bu bütçede, adama direkt onu önerirdik fakat zaten 3600 kullanıyor işlemci. Garantili ürün bakıyor arkadaş, ondan garantili ürünler 6k bandında 6700xt'de. Red devil modeli zaten dehşet bir şey.

Mei Akif

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Mehmet Akif Günal

Hocam rx6700xt serisi en fazla 6k eder fazlası verilmez 👍 red devil olanı var çok güzel bir kart ama oc ya da voltaj düşürürsen kapanıyor ama bu bütçeye 3070ti alamayacagin için en iyi seçenek 6k ya rx6700xt
Temiz red devil nerede var gerçekten denk gelemedim, bir de kaç watt önerirsiniz güç kaynağı için techpower up sitesinde 550 öneriyor.

Hocam zaten 3070 ti olsa bu bütçede, adama direkt onu önerirdik fakat zaten 3600 kullanıyor işlemci. Garantili ürün bakıyor arkadaş, ondan garantili ürünler 6k bandında 6700xt'de. Red devil modeli zaten dehşet bir şey.
Garantili önemli değil, testleri iyi ve soğutması iyi ise en uygununu seçeceğim. Ben sadece diğerleri ile arasında 100-200 tl olup garantisi olanları söyledim efendim.

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Temiz red devil nerede var gerçekten denk gelemedim, bir de kaç watt önerirsiniz güç kaynağı için techpower up sitesinde 550 öneriyor.

Garantili önemli değil, testleri iyi ve soğutması iyi ise en uygununu seçeceğim. Ben sadece diğerleri ile arasında 100-200 TL olup garantisi olanları söyledim efendim.
Anladım hocam. O zaman bulabildiğiniz en ucuz red devil modelini bulup testlerini isteyip param güvende ile alabilirsiniz.

Mei Akif

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Mehmet Akif Günal
Anladım hocam. O zaman bulabildiğiniz en ucuz red devil modelini bulup testlerini isteyip param güvende ile alabilirsiniz.
En ucuzu 6250 TL idi fakat arkadaş test yapamıyormuş başka bileşeni yokmuş o yüzden ondan umudumu kestim

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
En ucuzu 6250 TL idi fakat arkadaş test yapamıyormuş başka bileşeni yokmuş o yüzden ondan umudumu kestim
Param güvende ile alıp kendiniz test yapabilirsiniz, sonuçları sizi tatmin etmezse iade edersiniz, fakat param güvende için verdiğiniz 500 lira size iade olur mu bilmiyorum.

Mei Akif

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Mehmet Akif Günal
Param güvende ile alıp kendiniz test yapabilirsiniz, sonuçları sizi tatmin etmezse iade edersiniz, fakat param güvende için verdiğiniz 500 lira size iade olur mu bilmiyorum.
Bildiğim kadarıyla etmiyormuş, o yüzden de çekincem var

yalcinali

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Ali Yalçın
Ne yazık ki şehrimde düzgün ekran kartı yok
Az daha para biriktirip sıfır al bence mining yapılmışmi çekirdek alinmismi kart zorlanmismi eline ne gelcek belli değil
Yani senin tercihin ama 7 bin az para değil işini garantiye al

Mei Akif

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Mehmet Akif Günal
Az daha para biriktirip sıfır al bence mining yapılmışmi çekirdek alinmismi kart zorlanmismi eline ne gelcek belli değil
Yani senin tercihin ama 7 bin az para değil işini garantiye al
Ne yazık ki rx 6700 xt red devil 18888 tl. Onun yerine 6650xt alırım 6500 TL'ye daha iyi olur şahsen

Top Bottom