E _Emir 80+ Gold Katılım 22 Eylül 2023 Mesajlar 8,218 Dahası Reaksiyon skoru 3,357 İsim Emir Dün, 20:05 #14 ElvanC yazmış: 2.elde param güvende yapanlar 9.500 den başlıyorlar diğer türlü de param güvende yapmayan kişiler var onlarada güvenemiyorum ne yalan söyleyim parayı attıktan sonra göndermezlerse olan paraya olacak diye Devamı için tıklayın... O neymis oyle ya sahsen elden harici cok tercihbetmiyorum.Facebook gruplarina baktiniz mi?
ElvanC yazmış: 2.elde param güvende yapanlar 9.500 den başlıyorlar diğer türlü de param güvende yapmayan kişiler var onlarada güvenemiyorum ne yalan söyleyim parayı attıktan sonra göndermezlerse olan paraya olacak diye Devamı için tıklayın... O neymis oyle ya sahsen elden harici cok tercihbetmiyorum.Facebook gruplarina baktiniz mi?
E ElvanC 80+ Katılım 12 Şubat 2025 Mesajlar 14 Dahası Reaksiyon skoru 0 İsim Elvan Ç Dün, 20:49 Konu Sahibi Konu Sahibi #15 _Emir yazmış: O neymis oyle ya sahsen elden harici cok tercihbetmiyorum.Facebook gruplarina baktiniz mi? Devamı için tıklayın... hayır bakmadım
_Emir yazmış: O neymis oyle ya sahsen elden harici cok tercihbetmiyorum.Facebook gruplarina baktiniz mi? Devamı için tıklayın... hayır bakmadım