Neler Yeni

İkinci el nitro+ rx 6700 xt alınır mı?

Mei Akif

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Mehmet Akif Günal
Ucuz olanı alabilirsiniz hocam. Zaten genelde 6k bandında oluyor 6700xt.
Tabi önce testlerini isteyin, elden alma şansınız varsa kendi şehirinizden de bakabilirsiniz.
Ne yazık ki şehrimde yok, testlerini isteyeceğim tabii ki de. Teşekkürler önerileriniz için :)
Param güvende ile satıyor mu Red Devil'i?
Satılmıyor fakat param güvende satın almak istiyorum seçeneği aktif, o yüzden de konuşursam satarlar diye düşündüm şahsen.

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Öyle mi? Komik.
Nesi komik? Fanboyluk taslamaya gerek yok. Sen sorun yaşadın diye herkes sorun yaşamıyor. 6 sene AMD ekran kartı kullanmış biri olarak bir kere bile sorun yaşamadım. Adamın bütçesinde 3060 ve 3060 ti mevcut, iki kartta 7k fiyatı hak etmiyor.

AirLife

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,378
İsim
Yunus Şahin
Ne yazık ki şehrimde yok, testlerini isteyeceğim tabii ki de. Teşekkürler önerileriniz için :)

Satılmıyor fakat param güvende satın almak istiyorum seçeneği aktif, o yüzden de konuşursam satarlar diye düşündüm şahsen.

Param güvende ile alabilirsen kendi test edebilirsin. Kötü çıkarsa geri iade edebilirsin ama Red Devil'in kötü olma ihtimali yok. Kullandım çok iyi kart. Kullanan bir daha satmıyor. İlanlara bakıyorum çok az var. Öyle bir kart.

Mei Akif

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Mehmet Akif Günal
Param güvende ile alabilirsen kendi test edebilirsin. Kötü çıkarsa geri iade edebilirsin ama Red Devil'in kötü olma ihtimali yok. Kullandım çok iyi kart. Kullanan bir daha satmıyor. İlanlara bakıyorum çok az var. Öyle bir kart.
Peki benim ilk sorduğum satıcı test edemiyor kendi, ben 6250 TL + 500 TL param güvende parasını yatırıp ardından satın alıp test edersem, ve diyelim ki kötü çıktı kart, paramın tamamını mı geri alırım yoksa o 500 TL gider mi komple? Daha önce hiç almadım ikinci el ürün internet üzerinden, pek bir bilgim yok o yüzden. Aydınlatırsanız sevinirim efendim.

AirLife

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,378
İsim
Yunus Şahin
Peki benim ilk sorduğum satıcı test edemiyor kendi, ben 6250 TL + 500 TL param güvende parasını yatırıp ardından satın alıp test edersem, ve diyelim ki kötü çıktı kart, paramın tamamını mı geri alırım yoksa o 500 TL gider mi komple? Daha önce hiç almadım ikinci el ürün internet üzerinden, pek bir bilgim yok o yüzden. Aydınlatırsanız sevinirim efendim.

500 TL yanar, 6250 TL'yi alırsın. Ama dediğim gibi Red Devil çok iyi bir model. Üzeceğini sanmıyorum.

Serenity

80+
Nesi komik? Fanboyluk taslamaya gerek yok. Sen sorun yaşadın diye herkes sorun yaşamıyor. 6 sene AMD ekran kartı kullanmış biri olarak bir kere bile sorun yaşamadım. Adamın bütçesinde 3060 ve 3060 ti mevcut, iki kartta 7k fiyatı hak etmiyor.
Kardeşim şunu anlayın artık her şey artık saf güç DEĞİL. AMD nin teknolojileri aşırı kötü FSR3 örnek olarak :DD övme şu ekran kartlarını bana. NVİDİA ya da intel alabilir.

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Kardeşim şunu anlayın artık her şey artık saf güç DEĞİL. AMD nin teknolojileri aşırı kötü FSR3 örnek olarak :DD övme şu ekran kartlarını bana. NVİDİA ya da intel alabilir.
:D Seni gidi fanboycuk. FSR 3.0 kaç tane oyuna çıktıda kötü diyorsun? Cahil olduğun belli. Sırf kendin sorun yaşıyorsun diye nasılda kinlenmişsin. Yazık cidden. Ha bak mesela her oyunda kullanabileceğin FG yazılımı getiriyor, ona ne demeli?

yalcinali

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Ali Yalçın
RX 6700 XT Red Devil bulmuştum ikinci elde 6250 TL'ye, satıcı ile konuştum fakat test yapamadığını söylediği için almak istemedim açıkcası. Biraz daha bakındığımda 5-6 ay garantisi kalmış nitro+ buldum 6600 TL'ye. Sahibinden'de param güvende olmadan almaya çekiniyorum açıkcası fakat bir tane daha Red Devil buldum 7200 TL'ye ve 4.5 ay garantisi var sanırsam. Sizce aralarındaki fiyat farkına değer mi?
Bana kalırsa aynı şehirden olsun ve ayrıca rtx serisini tavsiye ederim

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
O çok sevdiğiniz, ölüp bittiğiniz Nvidia bu sene s**** batırdı, 4070 ti süper ne abi :D

Serenity

80+
:D Seni gidi fanboycuk. FSR 3.0 kaç tane oyuna çıktıda kötü diyorsun? Cahil olduğun belli. Sırf kendin sorun yaşıyorsun diye nasılda kinlenmişsin. Yazık cidden. Ha bak mesela her oyunda kullanabileceğin FG yazılımı getiriyor, ona ne demeli?
Öyle mi olmuş ya? Aynen ondan fanboyum kanka AMD ekran kartı kullanıyorum AYNEN. Sen bu kafada devam et, senin gibi bir AMD'ci den ne beklenir :D.

MrCodeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,267
İsim
Sinan Aba
Adamın 15 mesajı var bu fanboy'a ne anlatıyorsun engelle geç kendi halinde eğlensin.

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Öyle mi olmuş ya? Aynen ondan fanboyum kanka AMD ekran kartı kullanıyorum AYNEN. Sen bu kafada devam et, senin gibi bir AMD'ci den ne beklenir :D.
Ben AMD fanboyu falan değilim, kendini yerin dibine sokuyorsun boş atıflarınla. Ben gerektiği yerde her markayı yerin dibine görmen biriyim, forumda beni bilenler bilir. Sen sadece kin tutmuşsun orası bariz belli.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,040,946
Üyeler
165,091
Son üye
NOPO
Top Bottom