kapıda ödeme zaten parasını vermeden kargocu ürünü teslim etmez kiParasını almadan ürün göndermek diye bir şey olamaz. Parayı gönderir sen de kargolarsın eğer güven sorunu varsa bir tanıdık vs ayarlasın.
Şahıs olarak kapıda ödeme gönderemiyorsun diye biliyorum.kapıda ödeme zaten parasını vermeden kargocu ürünü teslim etmez ki
Gönderiyorsunda uçuk fiyatlari var benim bildigimŞahıs olarak kapıda ödeme gönderemiyorsun diye biliyorum.
Olmuyor kargo parayı alıp gidiyor verdiği anda o senle onun arasında oluyorkapıda ödeme sisteminde iade oluyor mu
La yok niye öyle olsun letgo dan sat kankasen adama kargoladığını teyit et sonra sana ibandan parayı atsın. böyle olabilir. kargo dükkanında.
letgo'da komisyon kesiyorLa yok niye öyle olsun letgo dan sat kanka
Aga nekadar kesiyo bilmiyorumda.diğer türlüsü sakqt adam parayı atmassa ne olacakletgo'da komisyon kesiyor
letgoda güvenli satış yok mu bulamadık biz sdagdsgOlmuyor kargo parayı alıp gidiyor verdiği anda o senle onun arasında oluyor
Yok oradateşekkürler kapıda ödeme sistemi ile göndermeyi deneyeceğim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
letgoda güvenli satış yok mu bulamadık biz sdagdsg
nerede var sahibinden dışında yardımcı olurmusunuzYok orada
Kardeşim dolap var ama komisyon alıyor ve dediğim mantık onlar önce ürün gider alıcı bakar onaylar ben yıllardır alış satış yapıyorum sadece eğer satıcı ben isem ya gelip elden alacaklar ya da havale sonrası kargo yaparım diğer türlü hiçbir satışa yanaşmam eğer alıcı isem yine ya elden alırım yada get ilan actiririm bu şekildenerede var sahibinden dışında yardımcı olurmusunuz