İkinci el piyasasında satıcıların girdiği tripler

Ne yapayım 1 sene pc ye gelmesini mi bekleyeceğim. O oyun çıktığı saat oynamaya başlamazsam olmaz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bak kardeş, senin fiyatların gerçekçi olup olmadığını sorgulamadan, karşıdakini hemen ‘değişik tip’ ilan etmek seni ne kadar mantıklı gösteriyor, onu düşün. Herkesin alışveriş tercihi ve piyasa dinamiklerini anlama biçimi farklı, bunu anlamaya çalışmak yerine laf kalabalığı yapmak seni sadece daha itici yapıyor. İstersen biraz araştır, sonra gel burada gereksiz laf üretme. Ha illa bu düşünce ile devam edeceğim diyorsan hakaret etme insan ol önce. IQ seviyeni çok belli etme böyle.
Halen boş yapıyorsun. Bana tek bir tane güncel SIFIR PS5 ilanı göstersene 18 bine, gösteremiyorsan tam olarak söylediğim insanlardan birisin. Uzun uzun yazman seni mantıklı ve aklı başında insan yapmıyor çünkü bariz YALAN atıyorsun. Kaç yaşındasın bilmiyorum ama belli ki birileri sana yalan atmaman gerektiğini öğretememiş.

Günaydın arkadaşlar,uzun zamandır ilk kez ikinci el ürün arayışına girdim ve girdiğimden girmediğim daha hayırlı olurdu herhalde. 1.5klık ürüne 2 katı fiyat çeken mi dersin, sorduğun sorulara tripli cevap atan mı dersin,görüldü atan mı dersin. Paranla rezil olmak gerçekten böyle bir şey.
bu yuzden ne yapiyoruz siteleri terk edip gruplara ve forumlara yoneliyoruz arada sirada sitelere girip firsat denk gelmis mi diye bakiyoruz

Arctis nova pro bakıyordum daha ucuza bulurum diye 2. Eline param yetmedi sıfırını aldım misali adam garantisi bitecek kadar kullanmış sıfırından 800tl daha ucuza koymuştu baktığım dönemde pazarlıksız yazmıştı birde sıfırı 11k olanı 11kya koyuyorlar bu da sıfır diyor, alıcılarda 2. El piyasası 5k ise 3-4kya almaya çalışıyor

ilan linki verip ban yiyemem senin gibi IQ seviyem aşağılarda değil. Sarı siteye bakarsan 6. yılına girmiş dükkanı olan birinin sıfır kapalı kutu slimi 17999 sattığını görürsün. Boş yapmayı bırak artık önüne bak hadi.

Ayrıca bana hakaret edip durma kendimi tutamayıp aile değerlerine gireceğim yoksa . Hadsiz düdük.

Adamlar kullanılmış 4060 ekran kartlarını yeni 5060 fiyatına satıyor. Birkaçıyla tartışdım bu nasıl fiyat diye. Yeni model ve çok az kullanılmış diye tutturdu.

Gta 6 için Ps5 bakıyorum bir kaç aydır. Adam ilk çıkan fat ps5 ve yanındaki bir kol için 20 bin istiyor. Sıfırı 18 , slim var diyorum o test edilmemiş diyor. Ya olum senin ki mundar olmuş 4 senedir ne testi :)
Bunların birini tespit edecez sonra 10 15 kişi art arda bunu darlicaz zorla fiyat dusurtecez buna sonra tespit edersek başkasına gececez başka yolu yok bunlara fiyat dusurtmenin
Satıcılar kadar alıcılar da bir garip. 10K lık ürüne utanmadan sıkılmadan arayıp 5K vereyim diyenler var, mesajlar zaten hak getire takas yok diyon saçma sapan takas teklif ediyorlar evdeki cezve ile takas olur mu? yok tuvalet terliği ile olur kanka.

18 e nerede sıfır PS5 ?
Bunların birini tespit edecez sonra 10 15 kişi art arda bunu darlicaz zorla fiyat dusurtecez buna sonra tespit edersek başkasına gececez başka yolu yok bunlara fiyat dusurtmenin
Geçen birisi rx 7800xt pure ye 55k yazmıs :D
Dikkat etmek lazım. Çakma site yapıp dolandırmaya çalışıyorlar.
Boş yapıyorsun. Sıfır PS5 i sarı sitede bile 18 e satan tek bir allahın kulu yok kalkıp milletin malını öldü fiyata almak için böyle saçma sapan orada o para, burada bu para duyarı kasmayın. Tam olarak yukarıda bahsettiğim o değişik tiplerdensin sende aynen kanka 18 e sıfır var hemen 13 e sana satsınlar allahın mezarcısı seni
gta6 için ps5 bakma zaten 4kda 30 fps bile oynatamayacak
Ne yapayım 1 sene pc ye gelmesini mi bekleyeceğim. O oyun çıktığı saat oynamaya başlamazsam olmaz.

Bak kardeş, senin fiyatların gerçekçi olup olmadığını sorgulamadan, karşıdakini hemen ‘değişik tip’ ilan etmek seni ne kadar mantıklı gösteriyor, onu düşün. Herkesin alışveriş tercihi ve piyasa dinamiklerini anlama biçimi farklı, bunu anlamaya çalışmak yerine laf kalabalığı yapmak seni sadece daha itici yapıyor. İstersen biraz araştır, sonra gel burada gereksiz laf üretme. Ha illa bu düşünce ile devam edeceğim diyorsan hakaret etme insan ol önce. IQ seviyeni çok belli etme böyle.
Görüyorum ki hepimiz bu durumdan mağduruz ve memnun değiliz. Ancak bu olay nasıl düzelecek merak ediyorum. Yıllar önce sıfır araba yok diye ikinci elleri sıfırdan pahalıya sattılar. Şimdi de aynı olay hemen hemen tüm ikinci el ürünler de oluyor. Gerçek fiyatıyla nasıl ikinci el ürün alacağız merak ediyorum.

Görüyorum ki hepimiz bu durumdan mağduruz ve memnun değiliz. Ancak bu olay nasıl düzelecek merak ediyorum. Yıllar önce sıfır araba yok diye ikinci elleri sıfırdan pahalıya sattılar. Şimdi de aynı olay hemen hemen tüm ikinci el ürünler de oluyor. Gerçek fiyatıyla nasıl ikinci el ürün alacağız merak ediyorum.
Çok uygun fiyata ürünler var. Biraz şans lazım

Adamlar kullanılmış 4060 ekran kartlarını yeni 5060 fiyatına satıyor. Birkaçıyla tartışdım bu nasıl fiyat diye. Yeni model ve çok az kullanılmış diye tutturdu.
Bu inadı hiç anlamıyorum :D Sıfır kutulu ve üstelik son model garantili parça almak varken aynı fiyata niye ikinci el alalım ki.

Geri