İkinci el ps 4 slim alınır mı ?

Talha_x23

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
1,201
Yaşadığım yere yakın bir yerde birisi ikinci el ps 4 slim satıyor fiyat 2500 TL garanti var mı bilmiyorum sordum cevap bilmiyorum yanında 2 tane orijinal kol var diyor resimlerde de gözüküyor kırık mı bilmiyorum değilse de zaten ben alınca kıracağım sizce garantisi yoksa alınır mı ?

ps4 slim için 2500 pahalı.o fiyata pro bulursun. slim için ise 2000 iyidir.

Yaşadığım yere yakın bir yerde birisi ikinci el ps 4 slim satıyor fiyat 2500 TL garanti var mı bilmiyorum sordum cevap bilmiyorum yanında 2 tane orijinal kol var diyor resimlerde de gözüküyor kırık mı bilmiyorum değilse de zaten ben alınca kıracağım sizce garantisi yoksa alınır mı ?
500 gb ise pahalı ama 1tb ise uygun.

500 GB ise pahalı. 1 TB ve oyun fazlaysa uygun.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu fiyata pro bulunmaz :D
Hocam kolların orijinal olup olmadığını nereden anlayabilirim ?

yoo d
Bu fiyata pro bulmak imkansız gibi bir şey hocam.
sarı siteye gir bak bir sürü ilan var 2500 civarında.
500 GB ise pahalı. 1 TB ve oyun fazlaysa uygun.

Bu fiyata pro bulunmaz :D
bunlar ne o zaman

yoo d

Hepsi zonguldak kocaeli vs. kol olmayan veya eski ilanlar.

yoo d

bunlar ne o zaman

Takip etmediğin belli piyasayı hiç temiz ürünler değiller. Çoğu uzak şehirlerde ve kolu, oyunu olmayan ürünler kozmetiği de cabası.

a
attıklarıma bakmadan yazıyorsun.Hangi ilan eski orada? hangi ilanda kol yok. boş boş yorum yapma.Önüme çıkan ilk ilanları attım.İlini bilmiyorum istanbul da var.

Takip etmediğin belli piyasayı hiç temiz ürünler değiller. Çoğu uzak şehirlerde ve kolu, oyunu olmayan ürünler kozmetiği de cabası.
kafan basmıyor mu senin? piyasaya gayet hakimim.çocuğa 2500 e slim aldıracaksınız. bunu al diye atmıyorum.piyasası bu malın onu gösteriyorum.arasın temizini bulsun 100-200 fazla verip.

Geri