Neler Yeni

İkinci el ram ne kadara bulunur?

Balık Semo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
187
İsim
Emre
Bendeki ramleri güzel ddr5 bir ramle değiştirsem ikinci el olarak ne kadara bulabilirim 16x2 var bende 16x2 6000mhz bulsam sıfırları çok pahalı geldi

Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Ali-Aydoğdu
Bendeki ramleri güzel ddr5 bir ramle değiştirsem ikinci el olarak ne kadara bulabilirim 16x2 var bende 16x2 6000mhz bulsam sıfırları çok pahalı geldi
Örneğin: Letgo ilanında İstanbul ilinde 2x16 5600MHZ DDR5 ₺5250 ilanda,sıfırı ise ₺10600 bandında böyle bakarsak sen düşündüğün RAM'i piyasa fiyatından yarı veya yarının biraz üstü fiyattan bulabilirsin.

..............

80+ Bronze
ben ikinci el piyasasını hiç anlamıyorum yarı fiyatı bırak millet sıfır fiyatı koyuyor hatta sıfırdan pahalı koyan bile bir sürü. denk gelirse uygun bulursun ama çok zor

Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Ali-Aydoğdu
ben ikinci el piyasasını hiç anlamıyorum yarı fiyatı bırak millet sıfır fiyatı koyuyor hatta sıfırdan pahalı koyan bile bir sürü. denk gelirse uygun bulursun ama çok zor
Evet çok garip bir piyasa ama denk gelmek güç değil hayır sıfır parasına ikinci elde ne işim var sıfır alıp gider kutusunu kendim açarım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şu Sahibinden bir açılsın bakarız salaklar domain kaptırmışlar 😂😂

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,656
Üyeler
161,319
Son üye
xenota
Top Bottom