Neler Yeni

İkinci el razer alınır mı

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Şekil olarak bu mouse benzeyen bi mouse önerebilir misin
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam öneri yok mu ?
Şekli böyle olan mouse bilmiyorum yani biliyorumda bütçen max 130 olunca biraz zor 150-170'lere çıkabilirsen deathadder essential alabilirsin

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3

Gocer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
467
İsim
Göktuğ Göçer
razer markası iyidir fakat mouse çok yıpranmış duruyor alıcaksan kesinlikle deniyerek al

Squex

80+ Silver
Hepsiburadadan gigabyte m2 al geç
Yeni üyelik indirimi ile 50 liraya alırsın

Gocer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
467
İsim
Göktuğ Göçer
Markaya göre değil ürüne göre karar verilir.
Bakış açınız yanlış.
Bana göre değil şöyle örnek veriyim forumda gamepower markası sevilmiyor çünkü ürünlerinin hasarlı çıktığı kolay bozulduğundan garanti hizmetlerinin kötü olduğundan şikayetçiler bu yüzden model farketmezsizin gamepower markasından uzak duruyolar. Bende razer markasının iyi olduğunu mousenin yıprandığını deniyerek almasını tavsiye ettim neresi yanlış bunun ?

Sllent

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Bana göre değil şöyle örnek veriyim forumda gamepower markası sevilmiyor çünkü ürünlerinin hasarlı çıktığı kolay bozulduğundan garanti hizmetlerinin kötü olduğundan şikayetçiler bu yüzden model farketmezsizin gamepower markasından uzak duruyolar. Bende razer markasının iyi olduğunu mousenin yıprandığını deniyerek almasını tavsiye ettim neresi yanlış bunun ?
Bu ürün tam anlamıyla kötü ve çok öok eski.
Bu zamanda 85 lira verilmez o mouse'a.
Sadece Gamepower üzerinden bakamazsın olaya.
Rampage mesela, düşük bütçedeki ürünleri bende beğenmiyorum ama FURY X falan güzel ama almam.

Gocer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
467
İsim
Göktuğ Göçer
Bu ürün tam anlamıyla kötü ve çok öok eski.
Bu zamanda 85 lira verilmez o mouse'a.
Sadece Gamepower üzerinden bakamazsın olaya.
Rampage mesela, düşük bütçedeki ürünleri bende beğenmiyorum ama FURY X falan güzel ama almam.
Ben arkadaşa al mı demişin bidaha oku anla ? Ben gamepoweri örnek olarak gösterdim ayrıca marka kötü diye o markanın modellerini almayan çok kişide var ?

Sllent

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Ben arkadaşa al mı demişin bidaha oku anla ? Ben gamepoweri örnek olarak gösterdim ayrıca marka kötü diye o markanın modellerini almayan çok kişide var ?
Tamam ama yanlış işte o.
Al diyen arkadaşla karıştırmışım seni.

Top Bottom