- Konu Sahibi Konu Sahibi
Şekil olarak bu mouse benzeyen bi mouse önerebilir misinHepsiburadadan 50tl indirim ile çok daha iyi bir mouse alabilirsin
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam öneri yok mu ?Bütçe ?
Son düzenleme:
Şekil olarak bu mouse benzeyen bi mouse önerebilir misinHepsiburadadan 50tl indirim ile çok daha iyi bir mouse alabilirsin
Hocam öneri yok mu ?Bütçe ?
Şekli böyle olan mouse bilmiyorum yani biliyorumda bütçen max 130 olunca biraz zor 150-170'lere çıkabilirsen deathadder essential alabilirsinŞekil olarak bu mouse benzeyen bi mouse önerebilir misin
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam öneri yok mu ?
Rampage howl nasılŞekli böyle olan mouse bilmiyorum yani biliyorumda bütçen max 130 olunca biraz zor 150-170'lere çıkabilirsen deathadder essential alabilirsin
V2 modeli değil bu, eski ve 3.5G sensörlü olan.Deathadder V2'nin ikinci elide alınır.
Çok yıpranmış almayın.V2 modeli değil bu, eski ve 3.5G sensörlü olan.
V2'de 5G sensör var.
Markaya göre değil ürüne göre karar verilir.razer markası iyidir fakat mouse çok yıpranmış duruyor alıcaksan kesinlikle deniyerek al
Bana göre değil şöyle örnek veriyim forumda gamepower markası sevilmiyor çünkü ürünlerinin hasarlı çıktığı kolay bozulduğundan garanti hizmetlerinin kötü olduğundan şikayetçiler bu yüzden model farketmezsizin gamepower markasından uzak duruyolar. Bende razer markasının iyi olduğunu mousenin yıprandığını deniyerek almasını tavsiye ettim neresi yanlış bunun ?Markaya göre değil ürüne göre karar verilir.
Bakış açınız yanlış.
Bu ürün tam anlamıyla kötü ve çok öok eski.Bana göre değil şöyle örnek veriyim forumda gamepower markası sevilmiyor çünkü ürünlerinin hasarlı çıktığı kolay bozulduğundan garanti hizmetlerinin kötü olduğundan şikayetçiler bu yüzden model farketmezsizin gamepower markasından uzak duruyolar. Bende razer markasının iyi olduğunu mousenin yıprandığını deniyerek almasını tavsiye ettim neresi yanlış bunun ?
Ben arkadaşa al mı demişin bidaha oku anla ? Ben gamepoweri örnek olarak gösterdim ayrıca marka kötü diye o markanın modellerini almayan çok kişide var ?Bu ürün tam anlamıyla kötü ve çok öok eski.
Bu zamanda 85 lira verilmez o mouse'a.
Sadece Gamepower üzerinden bakamazsın olaya.
Rampage mesela, düşük bütçedeki ürünleri bende beğenmiyorum ama FURY X falan güzel ama almam.
Tamam ama yanlış işte o.Ben arkadaşa al mı demişin bidaha oku anla ? Ben gamepoweri örnek olarak gösterdim ayrıca marka kötü diye o markanın modellerini almayan çok kişide var ?