açıkçası farkındayım kartların aşırı yorulduğunun bir taraftan performanstan ödün vermek istemiyorum ve çokta para ödemek istemiyorum dikkat etmem gereken unsurlar hakkında bir fikrin varmı?Çok fazla riske giriyorsun kankam![]()
Furmark ile test edebilirsin internette furmark sonuçları var ama uzun ömürlü olacağını düşünmüyorum.Selamlar, iyi forumlar
2.el rx570 almak istiyorum fakat kartlar miningli kartın sağlığını test etmek için yapabileceğim veya dikkat edebileceğim bir şey varmı ?
Marka sapphire nitro+
Miningli olduğunun farkındayım kartın ne durumda olduğunu nası anlayabileceğimi soruyorum.Rx570, rx580 kartları mining kartları oluyor genelde baya riskli
Dediğim gibi furmark testi ile yukarda video atmış arkadaş zatenMiningli olduğunun farkındayım kartın ne durumda olduğunu nası anlayabileceğimi soruyorum.
ilgilendiğim bir ilan var ve miningde kullandığını söylüyor ayrıca video için teşekkürler ilgileneceğim.Kankam 2. El satılan ekran kartlarının çoğu bitocin miningde kullanılmıştır %90 hatta %100 .
Bir video atıyorum . İncele ne demek istediğimi anlıcaksı.
Bence yapma böyle bir hata pişman olursun.
Adam kullandiysa soylemicek çünkü. Elinde kalmadan kart masrafını çıkartmak istiyor. Art niyetliler. Yardımcı olduysam ne mutlu bana![]()
Kendine bir parça teknisyeni tut derimMiningli olduğunun farkındayım kartın ne durumda olduğunu nası anlayabileceğimi soruyorum.
Öncelikle kartın arkasına bak işlemci transistörleri çok sararmış sa alma. Daha sonra güç girişlerine bak tellerde lehimlerde kararma varsa alma. Soğutucu arka vidalarına bak çok aşınmışsa alma. Furmark ta ara ara drop yiyorsa alma. Yine olması gerekenden fazla ısınıyorsa alma. Dikkat etmen gerekenler bunlar.Miningli olduğunun farkındayım kartın ne durumda olduğunu nası anlayabileceğimi soruyorum.