Neler Yeni

İkinci El RX6800 Furmark Sonucu Nasıl

Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Hami
Cevap veremeyince böyle dememeniz lazım. Madem haklısınız kanıtlarıyla gösteriniz ben atinca tamam abi dememelisiniz. Techpowerup dışında bir referans atmadınız ki onda da şaşırdım onlar dışında 250w çekeni atmanızı istedim ama yok.
cevap verdim ama aynı saçma argümanlarla geliyorsun. o yüzden tamam abi sensin. kart 3 ay sonra mefta olunca görüşelşim diyorum.
o kart limitlib diyorujm. ama nato kafa nato mermer. yanınca akıllanırsınız.

Dambıldor

80+ Silver
cevap verdim ama aynı saçma argümanlarla geliyorsun. o yüzden tamam abi sensin. kart 3 ay sonra mefta olunca görüşelşim diyorum.
o kart limitlib diyorujm. ama nato kafa nato mermer. yanınca akıllanırsınız.
Saçma argüman gerçek insanların yaptıkları testler. Size 5 tane furmark testi attim hepsinde 210 215w çekiyor. Garantisi, etiketi üzerinde olan karta neden limit atsınlar garanti değişim yapabilecekken bana bunu söyleyin lütfen.

hakan32

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,553
İsim
Hakanbey
Score bende düşük gözüküyor. Eve gidince tekrar bir teste sokayım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Eve geçince öyle deneyim. Kaç dakika yapmamı önerirsin? Aynı zamanda monitorum 1080P. 2K yaparsam testi monitöre rağmen 2K gibi sonuç verir mi?
Farketmez

RinDoChi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
598
İsim
Murat Cemal
Saçma argüman gerçek insanların yaptıkları testler. Size 5 tane furmark testi attim hepsinde 210 215w çekiyor. Garantisi, etiketi üzerinde olan karta neden limit atsınlar garanti değişim yapabilecekken bana bunu söyleyin lütfen.
işlemcin nedir? 1080p de darboğaz yapıyordur bu yüzden tam performansını alamıyor olabilirsin, 2k 0mmsa ile test etmelisin

Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Hami
her şeyi sen biliyorsun söyle paşam. tabii üzerindeki o bandrollerin sahibindende 30 liradan satıldığnı bilmiyorsan da çok biliyorum havasına girmeyeceksin :D

RinDoChi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
598
İsim
Murat Cemal
kendim çok kez kart modladım hiç böyle bir saçmalık duymadım, hatta o limiti kaldırmazlar termal limiti arttırırsın frekansı ve voltajı arttırmak için

MrCodeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,266
İsim
Sinan Aba
+ Furmarkta bende de 215w çekiyor üstü yok. Oyunda değişiyor tabi.

RinDoChi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
598
İsim
Murat Cemal
her şeyi sen biliyorsun söyle paşam. tabii üzerindeki o bandrollerin sahibindende 30 liradan satıldığnı bilmiyorsan da çok biliyorum havasına girmeyeceksin :D
her kartın kolay kolay bandrolü sökülmez, sökülse bile deli bile diğer vidalara tornavida değidiğini anlar, sen çok kurnaz bir bilgisayarcısın ellam

Dambıldor

80+ Silver
Her şeye bir yalan uydurmanız. Trdeki her satıcı dolandırıcı değil yok limit atılmış, etiket sonradan yapılmış, sıcaklık gereksiz düşük siz mi biliyorsunuz ben mi buyrun arkadaştan da 215w çekiyor haklısın diyememek ne kadar acı.

RinDoChi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
598
İsim
Murat Cemal
furmarkta 0mmsa da hiçbir kart max. tdp'ye ulaşmaz, 8x açarsanız ulaşır. 10 farklı ekran kartıyla yaptığım testlerde kazandığım deneyim ile konuşuyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,814
Üyeler
164,916
Son üye
piareks
Top Bottom