İkinci el satıcıları

Allah şu ikici el satıcılara akıl fikir versin !!!!!!
Kesinlikleen basiti adamlara baktım 5800x3dleri hayvan gibi fiyatlara satıyorlar birde yorum yapanlara yazmış git o zaman 7800x3d al bizde ekmeğimixdeyiz diyorlar normal fiyatlsra yazanları tehdit ediyorlar aslında oraya el atmak lazımda neyse

ulan 3060 ı 19kya gördüm 15kya gördüm bunlar utanmıyormu anlamıyorum. vatan bile aşırı fiyat şişiren bi firma çok pahalı ama vatandan bile daha pahalılar.

Eskiden bu işi sadece bilgisayarcılar yapardı. Onlar da kira vergi vs derken piyasa üstü satış yapmaları normal karşılanırdı. Şimdi elinde telefonu cebinde parası olan herkes bu işi yapıyor. Herkes kullanıcıdan aldığı ürünün üzerine 5-10k fiyat koyunca piyasa böyle oluyor

Kesinlikleen basiti adamlara baktım 5800x3dleri hayvan gibi fiyatlara satıyorlar birde yorum yapanlara yazmış git o zaman 7800x3d al bizde ekmeğimixdeyiz diyorlar normal fiyatlsra yazanları tehdit ediyorlar aslında oraya el atmak lazımda neyse
Aynen öyle bir şey demeye gelmiyorlar hemen tehdit, hemen saldırı la adam 1, 2 yıldır ürünü satmaya çalışıyor ama biraz bile pazarlık yapamıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,189,904
Üyeler
188,849
Son üye
zamanyolcusutan
Geri