Hahacıoğulları
80+ Bronze
Valla çok iyi olur hem güven sıkıntısı olmaz hem ölücüler olmaz
5600xt 3 k altı koymam asus tuf evo olanıValla çok iyi olur hem güven sıkıntısı olmaz hem ölücüler olmaz
sıfırı zaten 3500 tl kimse satın almaz niye alsınki 2500 e koy alan olmazsa yavaş yavaş azlat fakat 3000 tl yi unut sen o kadar a satamazsın5600xt 3 k altı koymam asus tuf evo olanı
Bendede var o ekran kartı.5600xt 3 k altı koymam asus tuf evo olanı
çıkmadıBendede var o ekran kartı.
Bir şey soracağım ekran kartının fanlarında falan jelatin çıktı mı ?
hocam 1k kırmak cidden ölücülüksıfırı zaten 3500 TL kimse satın almaz niye alsınki 2500 e koy alan olmazsa yavaş yavaş azlat fakat 3000 TL yi unut sen o kadar a satamazsın
Valla kullanılmış geldi sandım korkmuştumçıkmadı
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam 1k kırmak cidden ölücülük
hocam şöyle diyeyim o fiyata kimse almaz neden alsınki hiç tanımadığı hayaında görmediği bir adamdan neden 3000 e alsın 500 daha verir en güvenilir sitelerden alır burdada gördüğün gibi 3500 e çok güvenilir bire site olan hepsiburadadan da alınabilir ki gamin gecelerinde özel inidirmelrde falan bazı sitelerde daha da düşüğe satarlarçıkmadı
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam 1k kırmak cidden ölücülük
çok güzel olur ama inşallah donanıım haber gibi olmaz burasıİkinci el satış bölümünün açılması ile ilgili bir gelişme var mı acaba? Satmak istediğim ürünler var ve bunları kesinlikle mezarcı sitelerde satmak istemiyorum. Bu işin ticaretini yapmayan, gerçekten ikinci el ürün almak isteyen, ihtiyacı olan, forumda güvenilir insanlarla alışveriş yapmak istiyorum. İkinci el piyasasındaki saçma sapan fiyatlar malumunuz. 1000 liraya aldığım ürünü benden 500-600’e alıp da 850’ye ilana versin istemiyorum.