Neler Yeni

Yardım İkinci el televizyon mu aldım?

hardbroman

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
629
İsim
Mirhan Yalçın
Ailem yazlık için bir tv almış 20kya direk bekodan almışlar kontrol ettim bekonun kendi sitesindede 20k her neyse geldiler elemanlar kurulum yaptılar uydu kablomuzun uç parçası yoktu adamlar gittiler ben o parçayı aldım taktım ama uydu bağlantısını yaptım kanallar geçiş hızı çok yavaştı 20kya kesinlikle değeceğini düşünmüyorum gelelim bombaya interneti daha bağlamadık bende telefonuma bağlayayım bari 4k görüntü verebiliyor mu ona bakayım diye internetimi bağladım sonra youtubeye girdim biraz bekledim açılmadı bende çıktım netflixe girdim baktım 5 profil var dedim hediye falan etmişlerdir girdim bir profile izlemeye devam et kısmında 50 tane şey vardı diğer profillerde keza, ben iade etmek istiyorum 20k ya Bunun gibi tvler varken değmez ama ailem uğraşmak istemiyor sizce ne yapayım.
Not:5 martta alınmış

hardbroman

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
629
İsim
Mirhan Yalçın
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bence geç olmadan iade edin Lg veya Samsung tv tavsiye ederim.
Hocam atığım tvnin 65 inç versiyonu memleketteki evde var ama iadede sıkıntı yaşar mıyım bilmiyorum 5 martta almışlar iki buçuk ay geçmiş neredeyse ve kurulum yapılmış

Vaste

80+
Hocam atığım tvnin 65 inç versiyonu memleketteki evde var ama iadede sıkıntı yaşar mıyım bilmiyorum 5 martta almışlar iki buçuk ay geçmiş neredeyse ve kurulum yapılmış
Yanlış bilmiyorsam 14 gün süresi vardı iade etmek için 2 ay olmuş kabul etmezler herhalde

hardbroman

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
629
İsim
Mirhan Yalçın
Yanlış bilmiyorsam 14 gün süresi vardı iade etmek için 2 ay olmuş kabul etmezler herhalde
Hocam ama yeni kurulum yaptılar ve içinde netflix hesabı var 2. El yada iade ürünü ise kabul etmek zorunda olduklarını düşünüyorum 20k az değil keşke bana söyleselerdi şu modeli alıyoruz diye

hardbroman

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
629
İsim
Mirhan Yalçın

Gif Man

80+ Gold
Son düzenleme:

hardbroman

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
629
İsim
Mirhan Yalçın
5 Martın Üstünden Çok Kedi Geçmiş Hocam Yapacak bir şey Varsa Oda 2.El Olarak Elden Çıkarmak Başka bir şey Yapamazsın .
2.elde elimden ne kadra çıkarabilirimki sıfırını 16kya satanlar var

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,602
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
İade edemezsin 14 gün hakkın bitmiş ve TV de üretim kaynaklı bişey yok sanıyorum ki böyle yani yavaş televizyon en kötü servise gönderebilirsin baksınlar ama bişey çıkacağını sanmıyorum

hardbroman

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
629
İsim
Mirhan Yalçın

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,602
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Top Bottom