ikinci el toplama pc

ORNN

80+
Reaksiyon skoru
11
Bütçe
6500
GIGABYTE B450M S2H V1 ANAKART
AMD RYZEN 5 5500 İŞLEMCİ
SAPPHİRE AMD RX6500 XT EKRAN KARTI
G.SKILL TRİEDENTZ 2X8 3200 MHZ DUAL RANK DDR4 RAM
CORSAİR FORCE MP600 500GB 4950MB/S-2500MB/S NVME PCLE M2 SSD
Toplam fiyatı 7850TL
DURUMUM PEK İYİ DEĞİL BU FİYATI UCU UCUNA KARŞILAYACAĞIM PC DİZMEKTEN DE PEK ANLAMAM BU PARÇALAR ARASI HERHANGİ BİRİNDE SIKINTI OLUR MU BİRBİRİNE DARBOĞAZ EDERLERMİ BENİ BİLGİLENDİREBİLİRMİSİNİZ
NOT:ARKADAŞIMIN TAVSİYESİ ÜZERİNE ANAKARTTA DEĞİŞİKLİ YAPTIM
ASUS ROG STRIX X370-F GAMING AMD X370 AM4 RYZEN DDR4 3200 OC MHZ ANAKART
ÖNCEDEN DÜŞÜNDÜĞÜM ANAKART BUYDU YENİ SEÇTİĞİM ANAKART BÜTÇEME DAHA UYGUN VE FORUM ÜZERİNDE YARDIM EDEN ARKADAŞLARIN SÖYLEDİĞİ KUSURLARI DA ÖRTÜYOR GİBİ

Son düzenleme:
AMD RYZEN 5 5500 İŞLEMCİ
Toplam fiyatı 7850TL
DURUMUM PEK İYİ DEĞİL BU FİYATI UCU UCUNA KARŞILAYACAĞIM PC DİZMEKTEN DE PEK ANLAMAM BU PARÇALAR ARASI HERHANGİ BİRİNDE SIKINTI OLUR MU BİRBİRİNE DARBOĞAZ EDERLERMİ BENİ BİLGİLENDİREBİLİRMİSİNİZ
kullanabilirsiniz

ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM
PEKİ BUNLARI BUNLARIN TOPLAM FİYATI HAKKINDA BİR BİLGİN VARMIDIR ACABA PİYASAYI HİÇ TAKİP ETMİYORUM
Bence sistem güzel fiyat olarak

sen 7870tl ye iyi almışsın 0 da işlemci anakart ram anca alırsın
şöyle anakart ve cpu yu sorunsuz kullanabileceğinin kanıtı ama bios güncellemesi gerek anlaşılan
bios güncellemesi yaparken çok dikkat etmek gerekiyor bildiğim kadarı ile en ufak hatada ekran kartı çöp durumuna düşüyor
o yüzden pek de güvenemiyorum
mesela elimde şuan kullandığım ASUS M5A97 R2.0 anakart var ve bios güncellemesi istiyor youtube üzerinden biraz bakındım kendim yaparım diye ama içim pek el vermedi o yüzden uğraşmadım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bence sistem güzel fiyat olarak
yardımın için teşekkür ederim

AMD RYZEN 5 5500 İŞLEMCİ
Toplam fiyatı 7850TL
Sistemi parça parça mı alıyorsun toplu mu?

Anakartı B550 bir modelle değiştir X370 çok eski, SSD ve ekran kartı PCI 4.0 da istiyor ama hem işlemci hem anakart bunu desteklemiyor. Çok iyi olmuş diyemem.

Anakartı B550 bir modelle değiştir X370 çok eski, SSD ve ekran kartı PCI 4.0 da istiyor ama hem işlemci hem anakart bunu desteklemiyor. Çok iyi olmuş diyemem.
B450 i anakart alip Pcı 3.0 bi sistem dizse daha iyi olmazmi ? Butce Dusuk oldugu icin diyorum tabii ki ? Yoksa B 550 anakart alip İleride Teker teker Yukseltse oda iyi olurmu

B-450 PLUS II NASIL OLUR

B450 i anakart alip Pcı 3.0 bi sistem dizse daha iyi olmazmi ? Butce Dusuk oldugu icin diyorum tabii ki ? Yoksa B 550 anakart alip İleride Teker teker Yukseltse oda iyi olurmu
İKİNCİ EL TOPLADIĞIM İÇİN ÜRÜNLERİ BULMAK ZORLAŞIYOR ELİMDEN GELDİĞİNCE AZ KULLANILMIŞ VE YA KUTULU FATURALI ÜRÜNLERİ ALMAYA ÇALIŞIYORUM

B550 pahalı gelir bu bütçede. Bence b450 idealdir. Sarı sitede ve letgoda güzel fırsatlar bulabilirsin. Biraz daha araştır.

B550 pahalı gelir bu bütçede. Bence b450 idealdir. Sarı sitede ve letgoda güzel fırsatlar bulabilirsin. Bi

zaten hepsini sarı siteden seçtim anakartı b450m dragon ile değiştirsem ne fark eder?

parça parça alıyorum anakartı değiştirdim yeni anakart hakkındaki düşüncelerini benimle paylaşırsan müteşekkir olurum

Geri