Neler Yeni

İkinci el ürün iade isteyen adam yardım

Tolgax güneş

80+ Bronze
Arkadaşlar klavyemi sattım adama detaylı fotoğraflarını attım adam tamam alcam dedi kargoya verdim ulaşmış diyor ben bunu iade etmek istiyorum göndermeden önce klavyeyi detaylı çektim bir tane çizik vs hiç yoktu klavye kablosu örgüsünde sorun var dedi ama ufak küçük bir sökülme bilgisayarcıymış ama ben yollarken sorun yoktu sizce iade almalımıyım ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Baran
Arkadaşlar klavyemi sattım adama detaylı fotoğraflarını attım adam tamam alcam dedi kargoya verdim ulaşmış diyor ben bunu iade etmek istiyorum göndermeden önce klavyeyi detaylı çektim bir tane çizik vs hiç yoktu klavye kablosu örgüsünde sorun var dedi ama ufak küçük bir sökülme bilgisayarcıymış ama ben yollarken sorun yoktu sizce iade almalımıyım ?
ikinci ellerin garantisi olmaz, gelip görüp alsaymış. eğer ki temiz ürün sattığına gönlün el veriyorsa sıkıntı etme. adam düpedüz seni dolandırmaya çalışıyor

Squex

80+ Silver
Hayır hiç girme iade işine. Paranı aldıysan boş ver. Zaten sen gönderdiğinde sorun yoktu demişsin.

Yavuz241

80+ Bronze
Paranı aldıysan gerisi umurunda olmasın artık. Arkadaş muhtemelen o klavyeyi senden alıp 0 diye satacak. Bir akıllı kendisi sanıyor herhalde.

Tolgax güneş

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hayır hiç girme iade işine. Paranı aldıysan boş ver. Zaten sen gönderdiğinde sorun yoktu demişsin.
Evet yoktu video çektim ne olur olmaz diye.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Paranı aldıysan gerisi umurunda olmasın artık. Arkadaş muhtemelen o klavyeyi senden alıp 0 diye satacak. Bir akıllı kendisi sanıyor herhalde.
Klavye çalışıyor hiçbir sorunu yok kablolar sağlamdı polise vercem diyor.

Yavuz241

80+ Bronze

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Alma.

Yasin / EsquaReD

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,016
İsim
Yasin
Sen paranı aldın mı kardeş?
Video kaydını da almışsın kargolarken sıkıntıya girmene gerek yok.

Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Baran
sıkıntı etme, ülkede tonca şey var bir de adamın şikayetine mi bakacaklar.

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5

Tolgax güneş

80+ Bronze
Hic bir sey olmaz dostum elinde konusmalar yok mu
Yapamaz öyle bir şey. Rahatına bak.
sıkıntı etme, ülkede tonca şey var bir de adamın şikayetine mi bakacaklar.
Sen paranı aldın mı kardeş?
Video kaydını da almışsın kargolarken sıkıntıya girmene gerek yok.
Hepinize teşekkür ederim içimi rahatlattınız iyiki varsınız.

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
İade alma.

Top Bottom