Neler Yeni

İkinci el yerine sıfır Turbox kartlar alınır mı?

BringThaNoize

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
820
İsim
Ahmet Aydın
Kalitesiz malzemeden yapılması bu kadar basit
Kalitesiz malzeme de idarelik olarak da kullanılmaz mı? İşe yeni başladım. Para biriktirene kadar csgo lol falan oynamak için kullanacağım. Uzun ömürlü olmasını istemiyorum. İdarelik olarak da mı değmez?

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
183
İsim
Doruk Efe Yiğitgüden
artık turbox alınır mı diye konu açmayın
50 kruşa satılsa bile alınmaz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kalitesiz malzeme de idarelik olarak da kullanılmaz mı? İşe yeni başladım. Para biriktirene kadar csgo lol falan oynamak için kullanacağım. Uzun ömürlü olmasını istemiyorum. İdarelik olarak da mı değmez?
3 gün oynucaksan alınır

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
183
İsim
Doruk Efe Yiğitgüden
Piyasada kart kalmadı. İkinci el olarak mevcut sistemimde idarelik bir ekran kartı almaya çalışıyorum. Letgoda uygun kart yok. Sahibindende herkes elden vermek istiyor. Yakında kimse yok. Get açmıyorlar. Bazılarının da fiyatı uygun değil. İkinci el yerine sıfır bi turbox kart alınır mı? YouTube’da videolara baktım. Pek bi sıkıntı göremedim.
30. el al ama yinede turbox alma

Stread

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
397
İsim
Burak K
Galiba hayatında verdiğin en kötü karar bu konuyu açmak olmalı turboxun adını duyan herkes koştu :D bence turbox un nasıl bir marka olduğunu anlamak için rastgele yerlerden bir kaç konu okumak bile çok yeterli

Skyline R34

80+ Bronze
ne kadar fazla fark olursa olsun alınmaz kartın yanma yada sıkıntı çıkarma olsalığı çok yüksek

BaşaramadıkAbi

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Piyasada kart kalmadı. İkinci el olarak mevcut sistemimde idarelik bir ekran kartı almaya çalışıyorum. Letgoda uygun kart yok. Sahibindende herkes elden vermek istiyor. Yakında kimse yok. Get açmıyorlar. Bazılarının da fiyatı uygun değil. İkinci el yerine sıfır bi turbox kart alınır mı? YouTube’da videolara baktım. Pek bi sıkıntı göremedim.
Ya gtx1660 görünümlü bir gt1030 ise ?

Jaja50

80+ Silver
Kalitesiz malzemeden yapılması bu kadar basit
Peki kalitesiz malzeme olduğunu nereden biliyorsun? Aldın inceledin mi? Belki de normal bir karttır üstüne marka basılmıştır o kadar. Bunları bilmeden yorum yapamayız maalesef. Aramızdan bir yiğido çıksın alsın bu kartlardan incelemesini yapsın, en iyisi bu olur :D.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,090
Üyeler
163,774
Son üye
godestguy
Top Bottom