Ikinci el Yurtdışı iphone 16 pro max aldım

Gabenin yaveri

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
453
merhabalar telefoncudan yurtdışı iphone 16 pro max aldım değişeni olmadığını söyledi toplama veya değişen olup olmadığını nasıl kontrol ederim
(ikinci el)

merhabalar telefoncudan yurtdışı iphone 16 pro max aldım değişeni olmadığını söyledi toplama veya değişen olup olmadığını nasıl kontrol ederim
Alttaki videolara bak orda renk atması falan varsa anlaşılır.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hayırlı olsun birde.

telefonun imal adreslerini aratıp değişen olup olmaıdnını akabilğin bir yer vardı apple resmi sitesi yada telefonunda bir kod giriyorsun arama yerine cihaz hakkında bilgi veriodu o şekilde yapabilirsin yada en sağlıklısı telefoncuya sormak

Alttaki videolara bak orda renk atması falan varsa anlaşılır.

Hayırlı olsun birde.
teşekkürler hocam fiyatı çok uygundu ondan dolayı şüphelendim vidalar normal duruyor telefonda zaten azda olsa çizik ve vuruklar vardı 2. el olmasından kaynaklı

telefonun imal adreslerini aratıp değişen olup olmaıdnını akabilğin bir yer vardı apple resmi sitesi yada telefonunda bir kod giriyorsun arama yerine cihaz hakkında bilgi veriodu o şekilde yapabilirsin yada en sağlıklısı telefoncuya sormak

1759925280331.webp

Şu şekilde çıkıyor hocam

Ekler

• 1759925269839.webp
    1759925269839.webp
    25.1 KB · Hit: 22
teşekkürler hocam fiyatı çok uygundu ondan dolayı şüphelendim vidalar normal duruyor telefonda zaten azda olsa çizik ve vuruklar vardı 2. el olmasından kaynaklı

Alıntıyı görüntüle
Şu şekilde çıkıyor hocam
bilmiyorum ki hocam doğrudur belki e devlete kayıtlı olmadaığı için gözükmüyor dur yurd dışı cihaz ya ama bunlar 8 ay 4 ay kapalı bilgin olsun

Geri