Neler Yeni

İkinci elden 550 TL'ye Cooler Master 600PCAP PSU buldum alınır mı?

İkinci elden 550 TL'ye Cooler Master 600PCAP PSU buldum alınır mı? PSU'nun fanı değişmiş sadece. Sistemde Deep Cool PF550W takılı ve yetmiyor bunu buldum alınır mı ve sisteme yeter mi?

Sistemim; RTX 3070, Ryzen 5-5600.

YusufTheBolt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,097
İsim
Yusuf Eyili
550w nasıl yetmiyor bu sisteme? taş çatlasın sistemin toplam tdp'si 350w anca çıkar.

Revainer

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
550W yeter o sisteme başka bir şey vardır sisteminde.

• Konu Sahibi Konu Sahibi
550W yeter o sisteme başka bir şey vardır sisteminde.
Hocam 4 gündür format atıyorum. Bugün herhalde sorun çıkmaz deyip BF1 açtım drrr sesi geldi oyun kapandı sistem yeniden başladı. PSU ile alakası olabilir mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:

550w nasıl yetmiyor bu sisteme? taş çatlasın sistemin toplam tdp'si 350w anca çıkar.
Hocam dediğim gibi oyun bir anda kapandı ve sistem yeniden başladı. Sorun PSU olabilir demişler bazı kişilere.

YusufTheBolt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,097
İsim
Yusuf Eyili
Hocam 4 gündür format atıyorum. Bugün herhalde sorun çıkmaz deyip BF1 açtım drrr sesi geldi oyun kapandı sistem yeniden başladı. PSU ile alakası olabilir mi?

Hocam dediğim gibi oyun bir anda kapandı ve sistem yeniden başladı. Sorun PSU olabilir demişler bazı kişilere.
Alın o zaman hocam. En azından eğer sorun PSUda ise sisteminizi bozmadan değiştirmiş olursunuz. Tabi sorun PSU ise inş.

YusufTheBolt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,097
İsim
Yusuf Eyili
Tekrar formatlayacağım hocam, açıkçası PSU değişimi yapmayı istemiyorum. Tavsiyeniz var mı?
Formatın pek etkisi olacağını zannetmiyorum. Sorunun mekanik olduğu kesin.

WAGAMELA

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
wagamela
hocam formattan önce sorunsuz çalıştırıyorsa psuda sorun yoktur sorun başka birşeyden

Revainer

80+ Platinum
En İyi Cevap
3

Drrr sesi dediğiniz sesin donma efekti mi? Eğer ondan bahsediyorsanız sistemin sorunu RAM veya disk olma ihtimali yüksek.

Drrr sesi dediğiniz sesin donma efekti mi? Eğer ondan bahsediyorsanız sistemin sorunu RAM veya disk olma ihtimali yüksek.
Evet hocam kapanmadan önce bu ses çıkıyordu.

Formatın pek etkisi olacağını zannetmiyorum. Sorunun mekanik olduğu kesin.
BF1 daha demin kapandığı yerde şimdi sorunsuz devam etti 20 dakika oynadım ve kapattım şaşırtıcı.

hocam formattan önce sorunsuz çalıştırıyorsa psuda sorun yoktur sorun başka birşeyden
Bende öyle umuyorum hocam.

Top Bottom