Öneri Ikinci elden cpu sogutucu Alınır mı?

hercul2s

80+
Reaksiyon skoru
20
ikinci elden sivi sogutma almayi planliyorum
normalde thermalright phantom spirit alicaktim ama ikinci eldeki sivi soğutma fiyatlari uygun geldi master liquid felan 2.1k idi islemcimde R5 5600X ama bilemedim yinede
enermax bi tane modelini önerdiler liquid 3du galiba o nasıl?

ikinci elden sivi sogutma almayi planliyorum
normalde thermalright phantom spirit alicaktim ama ikinci eldeki sivi soğutma fiyatlari uygun geldi master liquid felan 2.1k idi islemcimde R5 5600X ama bilemedim yinede
enermax bi tane modelini önerdiler liquid 3du galiba o nasıl?
Garantiliyse, test edip alabilirsin. Garantisizse ben olsam sıvı soğutucuyu 2. el almazdım ki o işlemciye phantom spirit gayet yeterli

O işlemciye Assassin X bile yeterli

phantom spirit kullanıyorum 240 lık sıvı soğutmalar bu performansı veremiyor ve ömrü çok uzun hava soğutmaların 9800x3d yi yükte 70 dereceleri geçmeden kullanabiliyorum

Kule tipi öneririm sıvı sogutmaların belli bir ömrü var Kule tipiye zarar vermediğiniz sürece uzun yıllar boyunca gider

Kule tipi öneririm sıvı sogutmaların belli bir ömrü var Kule tipiye zarar vermediğiniz sürece uzun yıllar boyunca gider
spirit iyidir onu aliyorum o zmn
hocam argb olanimi daha iyi yoksa normal olanimi

phantom spirit kullanıyorum 240 lık sıvı soğutmalar bu performansı veremiyor ve ömrü çok uzun hava soğutmaların 9800x3d yi yükte 70 dereceleri geçmeden kullanabiliyorum
Hocam kullanan birisi görmüşken sorumu sorim.bende 9 7900 var bende almak istiyorum phanton sprit acaba oyunlarda ortalama kaç derece oluyor youtubda herkes başka bişi gösteriyor forza 5,valo,cyberprunk kaç derec oluyor hocam cevaplarsanız çok sevinirim.

2. el olarak hava soğutma istediğini alabilirsin marka model farketmez. Sıvı soğutmayı ise 2. el almanı önermem. En büyük sorunları pompaları çok kısa sürede bozuluyor veya çok fazla ses yapmaya başlıyor. İçerisindeki sıvı zamanla tortulaştığından pompayı veya suyun geçtiği cpu block kısmında tıkanıklığa sebep oluyor ve böylece cpu aşırı ısınıyor radyatörler buz gibi kalıyor soğutmuyor. Çok sıvı değişimi veya tamirini yaptım sıvı soğutucuların ama malesef bir türlü verim alamadık.

Hocam kullanan birisi görmüşken sorumu sorim.bende 9 7900 var bende almak istiyorum phanton sprit acaba oyunlarda ortalama kaç derece oluyor youtubda herkes başka bişi gösteriyor forza 5,valo,cyberprunk kaç derec oluyor hocam cevaplarsanız çok sevinirim.
valoda işlemciyi yüzde 30 falan anca kullanıyor çok ısınmıyor dolayısıyla forza ve cyberpunkta oynamıyorum işlemcinin 70 derece üstünü gördüğünü görmedim oyunlarda cinebench testinde 71 falan görmüştü sanırım soğutucu gayet kaliteli alınır

valoda işlemciyi yüzde 30 falan anca kullanıyor çok ısınmıyor dolayısıyla forza ve cyberpunkta oynamıyorum işlemcinin 70 derece üstünü gördüğünü görmedim oyunlarda cinebench testinde 71 falan görmüştü sanırım soğutucu gayet kaliteli alınır
Tamamdır cevaplarınız için teşekkür ederim.😊
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam bişi daha dicem sizin kasa kaç mm kule tipi destekliyor benimki 160 soğutucu 157 yazıyor ama fanları takınca bir farklılık olurmu.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,928
Üyeler
183,920
Son üye
cagrihazar
Geri