İKİNCİ MONİTÖR TAVSİYESİ KÜÇÜK EKRAN

Reaksiyon skoru
126
arkadaş öncelikle hepinize merhaba evimde kullandığım sistemde masam gerçekten küçük ve şu an 24 inç bir monitörüm olmasına rağmen ikinci bir monitör almaya kalksam 20-21 inçlerin bile sığacağından şüpheliyim, 13-15-17inç civarlarında monitör bulabilir miyim daha çok spotify, discord veya bi yayın olursa chat için kullanacağım önerilerinizi bekliyorum

arkadaş öncelikle hepinize merhaba evimde kullandığım sistemde masam gerçekten küçük ve şu an 24 inç bir monitörüm olmasına rağmen ikinci bir monitör almaya kalksam 20-21 inçlerin bile sığacağından şüpheliyim, 13-15-17inç civarlarında monitör bulabilir miyim daha çok spotify, discord veya bi yayın olursa chat için kullanacağım önerilerinizi bekliyorum
Bende böyle bi arayış içindeyim 7-8 inç olsa bile yeter. REZ

Son düzenleme:
Hocam sarı sitede bakabilirsiniz baya çeşit model var şahsen aliexpresten gelen 10 inç olmayan ekranlarla aynı paraya geliyor baya model var uygun büyüklükte bakmanızı öneririm.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,153,154
Üyeler
183,393
Son üye
crystalgambit0
Geri