Neler Yeni

Çözüldü✓ İkinci ssd'yi takmak performans kaybı yaşatır mi?

Tunahan12

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Tunahan
Excalibur g770 laptopa ikinci bir SSD almayi düşünüyorum ve birkaç sorum var

1-alacagim ssd'nin şu anki ile farklı olması sorun yaratır mı?
2-alacagim ssd'ye herhangi bir sistem dosyası ya da başka bir şey kurmam lazım mi yoksa takınca direkt kullanabilir miyim?
3-yeni bir disk olacağı için oyunlarda yavaş kalır mı? Yani C diski değil de D diski olduğu için oyun çalıştırma konusunda sorun yaşar mıyım?

Şimdiden sağolun

Dõ man

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
503
İsim
Duman
1- Hayır
2- Hayır, evet
3- Hayır

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
1-Hayır
2- Taktığın gibi kullanamazsın önce disk yönetiminden biçimlendirip harf ataman gerek.
3-Hayır

•KoRkMaZ•

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
493
İsim
Hasan Korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
OYUN VE BİLGİSAYAR PARÇALARI
arkadaş cevaplamış sadece ek olarak. yeni diske yüklenenlerin hızını etkiler. kısaca oyun veya program yüklü olduğu ssd nin hızına göre çalışır

Nssng

80+
Excalibur g770 laptopa ikinci bir SSD almayi düşünüyorum ve birkaç sorum var

1-alacagim ssd'nin şu anki ile farklı olması sorun yaratır mı?
2-alacagim ssd'ye herhangi bir sistem dosyası ya da başka bir şey kurmam lazım mi yoksa takınca direkt kullanabilir miyim?
3-yeni bir disk olacağı için oyunlarda yavaş kalır mı? Yani C diski değil de D diski olduğu için oyun çalıştırma konusunda sorun yaşar mıyım?

Şimdiden sağolun
Alacağın ssd 2. m2 yuvasının desteklediği hızlarda olursa bir sorun olmaz. M2 yuvan PCIe 4 ise PCIe 4 ssd alırsan daha iyi olur senin için.
Disk yönetiminden biçimlendirip harf atayarak kullanabilirsin. bir şey kurmana gerek yok.
2000 okuma 1700 yazma ssd bile taksan oyunlarda yavaşlık hissedeceğini düşünmüyorum.

Top Bottom