Çözüldü✓ İkinci ssd'yi takmak performans kaybı yaşatır mi?

Tunahan12

80+
Reaksiyon skoru
1
Excalibur g770 laptopa ikinci bir SSD almayi düşünüyorum ve birkaç sorum var

1-alacagim ssd'nin şu anki ile farklı olması sorun yaratır mı?
2-alacagim ssd'ye herhangi bir sistem dosyası ya da başka bir şey kurmam lazım mi yoksa takınca direkt kullanabilir miyim?
3-yeni bir disk olacağı için oyunlarda yavaş kalır mı? Yani C diski değil de D diski olduğu için oyun çalıştırma konusunda sorun yaşar mıyım?

Şimdiden sağolun

1-Hayır
2- Taktığın gibi kullanamazsın önce disk yönetiminden biçimlendirip harf ataman gerek.
3-Hayır

arkadaş cevaplamış sadece ek olarak. yeni diske yüklenenlerin hızını etkiler. kısaca oyun veya program yüklü olduğu ssd nin hızına göre çalışır

Excalibur g770 laptopa ikinci bir SSD almayi düşünüyorum ve birkaç sorum var

1-alacagim ssd'nin şu anki ile farklı olması sorun yaratır mı?
2-alacagim ssd'ye herhangi bir sistem dosyası ya da başka bir şey kurmam lazım mi yoksa takınca direkt kullanabilir miyim?
3-yeni bir disk olacağı için oyunlarda yavaş kalır mı? Yani C diski değil de D diski olduğu için oyun çalıştırma konusunda sorun yaşar mıyım?

Şimdiden sağolun
Alacağın ssd 2. m2 yuvasının desteklediği hızlarda olursa bir sorun olmaz. M2 yuvan PCIe 4 ise PCIe 4 ssd alırsan daha iyi olur senin için.
Disk yönetiminden biçimlendirip harf atayarak kullanabilirsin. bir şey kurmana gerek yok.
2000 okuma 1700 yazma ssd bile taksan oyunlarda yavaşlık hissedeceğini düşünmüyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,733
Üyeler
185,155
Son üye
matlub23
Geri