Neler Yeni

İkisi Arasından Hangisi

Lisser

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,507
İsim
Lisser
Instagram
egerdnn
Steam
https://steamcommunity.com/id/Lisser1/
Discord
lisser1

ZeRRaen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
746
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
FPS oyunları , toplama bilgisayarlar , okul hayatı ,
Instagram
ardazeren025
Twitter
arda
Discord
ZeRRaen#9836
Gamebooster

fvozkan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
Furkan Veli Özkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Trendyoldan Nays ile satin alirsaniz 4250TLye geliyor.
Hocam öneri istemedim ikisi arasından soru sordum galiba yanlış anladınız

Lisser

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,507
İsim
Lisser
Instagram
egerdnn
Steam
Discord
lisser1
Sart mi ki bu ikisi? G24F-2 gereksiz pahali, Gamebooster de 4.5 bandina duserse tercih edilmeli bana gore.

ZeRRaen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
746
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
ardazeren025
Twitter
arda
Discord
ZeRRaen#9836
Hocam bu insanlardaki bu marka takıntısını çözebilmiş değilim. İstetistik olarak gamebooster daha iyi olsa bile hala tersini söylüyorlar ya çıldırıyorum. Tek sorun bu da değil. Burak Şolt gibi en iyilerden teknoloji editörü bile beğenmiş monitörü
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sart mi ki bu ikisi? G24F-2 gereksiz pahali, Gamebooster de 4.5 bandina duserse tercih edilmeli bana gore.
Evet ben 4120'ye almıştım

fvozkan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
Furkan Veli Özkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam bu insanlardaki bu marka takıntısını çözebilmiş değilim. İstetistik olarak gamebooster daha iyi olsa bile hala tersini söylüyorlar ya çıldırıyorum. Tek sorun bu da değil. Burak Şolt gibi en iyilerden teknoloji editörü bile beğenmiş monitörü

Evet ben 4120'ye almıştım
Hocam gerçekten haklısınız bende uzun bir süredir bu konuya kafa patlatıyorum gigabyte ı alacaktım fakat malum zam geldi 5k oldu öyle dolaşırken bunu buldum 200 ekleyip almak daha mantıklı geldi bilgi almak istedim

çok zam aldı g24f-2 başka yerde de stoğu yok zaten Gamebooster okey gibi bence fiyat 5 olsa da

Lisser

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,507
İsim
Lisser
Instagram
egerdnn
Steam
Discord
lisser1
ROG'un giriş seviye bi monitoruyle ayni paneli kullaniyor Gamebooster, 280Hz + Superspeed IPS de cabası. Marka algisini bir kenara atip alirdim sahsen fakat bu fiyatlara degil, bu urunler fp oldugu icin tercih edilen urunler. 4-4.5 bandindayken rakipsizdi, belki hala rakipsiz fakat yine de 4.5'a inmesi taraftariyim. Surekli kotuleniyor fakat kullanıp da memnun kalmayana nadir denk geldim, Burak Şoltun incelemesini gormedim fakat Swarcow da kullaniyor, o da memnun yine. Kisacasi 5'e de tercih edilebilir FPS odakli kullanicaksaniz, ha 144-165 de yeter goruntuye önem veriyorum dersen Omen 25i.

ZeRRaen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
746
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
ardazeren025
Twitter
arda
Discord
ZeRRaen#9836
Hocam gerçekten haklısınız bende uzun bir süredir bu konuya kafa patlatıyorum gigabyte ı alacaktım fakat malum zam geldi 5k oldu öyle dolaşırken bunu buldum 200 ekleyip almak daha mantıklı geldi bilgi almak istedim

çok zam aldı g24f-2 başka yerde de stoğu yok zaten Gamebooster okey gibi bence fiyat 5 olsa da
Sen yine de önce Burak Şoltun videoyu izle öyle al. Sonra gelene kadar düşünürsün falan. En azından için rahatlar öyle alırısn

ROG'un giriş seviye bi monitoruyle ayni paneli kullaniyor Gamebooster, 280Hz + Superspeed IPS de cabası. Marka algisini bir kenara atip alirdim sahsen fakat bu fiyatlara degil, bu urunler fp oldugu icin tercih edilen urunler. 4-4.5 bandindayken rakipsizdi, belki hala rakipsiz fakat yine de 4.5'a inmesi taraftariyim. Surekli kotuleniyor fakat kullanıp da memnun kalmayana nadir denk geldim, Burak Şoltun incelemesini gormedim fakat Swarcow da kullaniyor, o da memnun yine.
Evet ancak dolar malum, böyle giderse bu fiyatları mumla ararız

Lisser

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,507
İsim
Lisser
Instagram
egerdnn
Steam
Discord
lisser1
Sen yine de önce Burak Şoltun videoyu izle öyle al. Sonra gelene kadar düşünürsün falan. En azından için rahatlar öyle alırısn

Maalesef arayacağız.

fvozkan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
Furkan Veli Özkan

İzleyeyim hocam ama bence zaten okey bu

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Bedirhan Sarıçayır
Hocam bende 4-5k bandında bir monitör arayışındayım 24" veya 27" fakat harici bir ekran kartım yok apu sistem kullanıyorum. ve 144 hz üzerindeki değerleri alabilmek için ekran kartı üzerinden display port gerekiyormuş sanırım. Bu sebeple bu 144hz üzerindeki bir ekranı almam mantıklımıdır ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,035
Üyeler
164,603
Son üye
salih0715
Top Bottom