DutchVanDerLinde.
80+ Bronze
İnşallah dini eğitimler daha da artacak düzgün şekilde dini öğreteceğiz insanlara
Kral sende haklısın evet insanın canını sıksada maalesef gerçek bunlar zaten kimse konuşmadığı için eğitim bi yandan böyle iktidar ben naparsam yapım eğitim halk tepki göstermiyor diyor bildiğin bizim tepki göstermemiz lazım artık evet ülkede çok sorun var ama en büyük sorun bu ekonomi kadar büyük sorunYa sende haklısın da hocam yeri ve zamanı vardır böyle şeylerin bilmiyorum forumda böyle tartışmalar vb şeyler yasak mı serbest mi de kafa dağıtmaya giriyorum yeni bir şeyler var mı vesaire diye karşıma bu çıkıyor yada buna benzer şeyler mesela sadece burası özelinde değil bir çok yerde denk geliyorum ister istemez insanın canı sıkılıyor yanlış anlamayın ülkede bir çok sorun mevcutta yer ve zaman önemli bence.
Mesela ülkede yabancı dil adam akıllı öğretilmiyor müfredata sıkıştırmışlar 3 5 bir şey salla geç sonra okuyan dil bilmiyorKral sende haklısın evet insanın canını sıksada maalesef gerçek bunlar zaten kimse konuşmadığı için eğitim bi yandan böyle iktidar ben naparsam yapım eğitim halk tepki göstermiyor diyor bildiğin bizim tepki göstermemiz lazım artık evet ülkede çok sorun var ama en büyük sorun bu ekonomi kadar büyük sorun
Ayn öyle kral bunun en büyük nedeni de ezber yaparak dil öğretmeye çalışmalarıMesela ülkede yabancı dil adam akıllı öğretilmiyor müfredata sıkıştırmışlar 3 5 bir şey salla geç sonra okuyan dil bilmiyor
Ya sokakta konuşulan dille derste öğretilen arasında ciddi fark var iğrenç bir sistemAyn öyle kral bunun en büyük nedeni de ezber yaparak dil öğretmeye çalışmaları
Aslında dediğin şey doğru sayılır evet artsın ama istiyen insanlar için ders verilmeleri din zorunlu olmaması lazım yabancı ülkelerde ki gibiİnşallah dini eğitimler daha da artacak düzgün şekilde dini öğreteceğiz insanlara
dış siyasette iyi amaKral keşke öyle olsa ülke hem eğitim hemde ekonomi konusunda rahatlıyacak
Kral hepsi doğru ama maalesef eğitim sistemi bu eğitim sistemi nasıl düzelir bu ikdirdar giderse eğitim sistemi ozman belki düzelir yeni gelen kişi belki düzelir ama şuan ki iktidar ile düzelceni sanmıyorum maalesefYa sokakta konuşulan dille derste öğretilen arasında ciddi fark var iğrenç bir sistem
Kral iyi yanları var ama şuan en çok ülkeye zararı var maalesef buda bir gerçekdış siyasette iyi ama
şaka yaptım hocam akp nin iyi olduğu ne var bu partiyi övenle aynı ortamda nefes bile almamKral iyi yanları var ama şuan en çok ülkeye zararı var maalesef buda bir gerçek
Bencede kralşaka yaptım hocam akp nin iyi olduğu ne var bu partiyi övenle aynı ortamda nefes bile almam
Yerine muhalefet kanadıda gelse geri dönüş olmaz hocamKral hepsi doğru ama maalesef eğitim sistemi bu eğitim sistemi nasıl düzelir bu ikdirdar giderse eğitim sistemi ozman belki düzelir yeni gelen kişi belki düzelir ama şuan ki iktidar ile düzelceni sanmıyorum maalesef
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kral iyi yanları var ama şuan en çok ülkeye zararı var maalesef buda bir gerçek
yok değil en itibarsız ülkelerden biridış siyasette iyi ama