Neler Yeni

İKTİDAR TARAFINDAN SAKLANAN EĞİTİM SİSTEMİNDE BÜYÜK SORUNLAR 🚨

Dahası  
Reaksiyon skoru
105
İsim
Umut Yıldız
Ya sende haklısın da hocam yeri ve zamanı vardır böyle şeylerin bilmiyorum forumda böyle tartışmalar vb şeyler yasak mı serbest mi de kafa dağıtmaya giriyorum yeni bir şeyler var mı vesaire diye karşıma bu çıkıyor yada buna benzer şeyler mesela sadece burası özelinde değil bir çok yerde denk geliyorum ister istemez insanın canı sıkılıyor yanlış anlamayın ülkede bir çok sorun mevcutta yer ve zaman önemli bence.
Kral sende haklısın evet insanın canını sıksada maalesef gerçek bunlar zaten kimse konuşmadığı için eğitim bi yandan böyle iktidar ben naparsam yapım eğitim halk tepki göstermiyor diyor bildiğin bizim tepki göstermemiz lazım artık evet ülkede çok sorun var ama en büyük sorun bu ekonomi kadar büyük sorun

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
605
İsim
Burak
Kral sende haklısın evet insanın canını sıksada maalesef gerçek bunlar zaten kimse konuşmadığı için eğitim bi yandan böyle iktidar ben naparsam yapım eğitim halk tepki göstermiyor diyor bildiğin bizim tepki göstermemiz lazım artık evet ülkede çok sorun var ama en büyük sorun bu ekonomi kadar büyük sorun
Mesela ülkede yabancı dil adam akıllı öğretilmiyor müfredata sıkıştırmışlar 3 5 bir şey salla geç sonra okuyan dil bilmiyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
105
İsim
Umut Yıldız
Mesela ülkede yabancı dil adam akıllı öğretilmiyor müfredata sıkıştırmışlar 3 5 bir şey salla geç sonra okuyan dil bilmiyor
Ayn öyle kral bunun en büyük nedeni de ezber yaparak dil öğretmeye çalışmaları

Dahası  
Reaksiyon skoru
105
İsim
Umut Yıldız
İnşallah dini eğitimler daha da artacak düzgün şekilde dini öğreteceğiz insanlara
Aslında dediğin şey doğru sayılır evet artsın ama istiyen insanlar için ders verilmeleri din zorunlu olmaması lazım yabancı ülkelerde ki gibi

Dahası  
Reaksiyon skoru
105
İsim
Umut Yıldız
Ya sokakta konuşulan dille derste öğretilen arasında ciddi fark var iğrenç bir sistem
Kral hepsi doğru ama maalesef eğitim sistemi bu eğitim sistemi nasıl düzelir bu ikdirdar giderse eğitim sistemi ozman belki düzelir yeni gelen kişi belki düzelir ama şuan ki iktidar ile düzelceni sanmıyorum maalesef
Mesaj otomatik birleştirildi:

dış siyasette iyi ama
Kral iyi yanları var ama şuan en çok ülkeye zararı var maalesef buda bir gerçek

ben sana harama el uzatma dedim
JETCOM-Para-Sayma-Makinesi-1.jpg

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
605
İsim
Burak
Kral hepsi doğru ama maalesef eğitim sistemi bu eğitim sistemi nasıl düzelir bu ikdirdar giderse eğitim sistemi ozman belki düzelir yeni gelen kişi belki düzelir ama şuan ki iktidar ile düzelceni sanmıyorum maalesef
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kral iyi yanları var ama şuan en çok ülkeye zararı var maalesef buda bir gerçek
Yerine muhalefet kanadıda gelse geri dönüş olmaz hocam

Top Bottom